✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, January 25, 2010

Home » penat..tp bermakne..

penat..tp bermakne..



huh..aq penat lg neh..br balik dari akademi jpj melaka..ikut wat tender katering kat situ..even penat and mcm2 benda da jadi,tp aq rase sume tuh ade hikmahnye..x payah la aq state ape benda yg berlaku..sebab benda2 yg x sepatutnye terjadi,dah pun jadi and biarlah terus berlalu..hahh..kat bawah ni ade la sket2 gmbr2 kngn kat sane..walaupun penat,tp aq dapat pengalaman serta knowledge yg baru..coz aq beruntungsebenarnye,sebab aq sorg je prempuan yg dipilih ikut dlm team neh..bangga sket ahhh...c ya!


Kat sebelah ni gmbar aq ngan yana..tapi die mmg saje2 je nk join..haha..so,die kena keje gak ari ni..aq je cuti..dpt release kan penat aq neh...

















Penat...but bley wat aq gelak bile ingat balik benda2 neh..coz mcm2 benda jadik..ngan makanan ade problem..encik rOmino mengamuk..daging tenderloin over masak..hahaha..sume tuh aq x nah lupe ar..tp benda2 yg menyedihkan tuh aq xnk ingat dah..coz tuh ley wat aq ilang moOd jew..

Ok ar korg..takat ni dulu blog kali neh..2 be cOntinued ehhh..





Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™