✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, April 14, 2010

Home » Frustrated!!

Frustrated!!

Just now i baru balik keje.. then i call my boyfriend.. mase i drive on the way balik umah td, dia ada msg i..
Dia ckp, "kalo dah sampai umah, msg b ye.." So i pun call la..hmm..hampanya hati i, dia ngah lepak ngan member2 dia kat luar.. Tiba2 rase bengang tu menyerbu darah i 1 badan.. [No point..] Rase x puas hati 2 tiba2 dtg.. Mane x nye, i baru balik keje, nk gak borak ngan die lame2 with a pleasant mode.. Calm.. Tp ni x, dia answer my call pun kat kedai mkn tah kat mane tah..pastu bising ngan bunyi org karaoke lg.. bengang nye!!!! Bukan selama ni i control him sampai x bg die hangout ngan his members..but, i need him a lot u know.. i really2 need him.. i'm alone at melaka.. nobody beside me now.. and i'm only have him in my life to continued my own life.. i have nothing just now.. but why he never understand me right now???? i'm so disappointed.. sakit ati..marah sgt!!! Ok, mmg selama ni dia x pernah larang i keluar ngan sape2 kat sini, tp i dpt rase dia x puas ati bile i inform him yg i keluar minum ngan member2 i pas keje.. i admit yg i ramai kwn lelaki berbanding perempuan..but he already known about that..i mmg lg senang kwn ngan lelaki berbanding perempuan.. Then skng ni, i off my handphone.. Silent!!! Biar i rilex and fikiran i tenang dulu.. i da x sanggup la nk sedih pasal lelaki.. sebab i da terlalu byk kecewa..i jd pasif.. biar la i xde sape2.. janji i x perlu lukakan hati i buat sekalian kali nya.. I'm so bored right now.. ada boyfriend pun mcm xde je.. everyday, my life is still the same.. seems like no social life.. kwn pun xde.. ade pun kwn2 tmpt keje yg kdg2 ajak minum pas keje je.. thats all..balik umah pas tu gi keje balik..alangkah boring nye.. Nape la i x dpt ape yg i cari selama ni??? kenapa b still x kenal syg?? betul la b ckp hari tu.. "NOT YET".. B mmg btul2 blum lg kenal syg.

I'm frustrated...,

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

1 Chumel(s) comment ヅ:

sumayyah shamsudin said... [Reply Here Bebeh!]

rsenye..jiwa u kosong..pasal tu la u jd mcm ni..hidup bukan sebab bf jer..klu kite igt Allah sentiasa bersama,hati kite akan tenang..so,baby..igtlh tuhan sentiasa.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™