✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, May 12, 2010

Home » ♥..Indahnya hari ini..♥

♥..Indahnya hari ini..♥

Salam reader's..
Today, i betul2 happy sebab i jumpa my boy td..
I betul2 x sangka dia wat surprise kat i masa i balik keje td.. I tought he still at Shah Alam..
Because dia x ckp apa2 pun ngan i.. phm2 je la.. Lately ni kan i x berapa msg dia.. Msg ala2 kadar je.. Kan aritu we all perang besar..hehe..!!
U all nk tau x, td i rase unexpected sgt.. Mane x nye, masa balik keje td, i mcm biase la.. Gi isi minyak kat Mobil Jln Mata Kucing kat Melaka tuh..
Pas abis isi minyak, baru nk start engine, tiba2 ada mamat tegur i kat sebelah.. 
Hahhh.. i betul2 x sangka yg mamat tuh my boy..
Yang lagi i x sangka, tiba2 dia hulur ni...


So sweet.. i x pernah rase mcm ni.. rase diri di hargai sgt2.. 
So amazing.. x dpt di gambarkn apa yg i rase td..
Dia ajak i pegi mkn kat kedai favorite we all.. apa lg, kedai mamak laa..hehe.. pekena rojak..
Alamak..baru ingat yg today i pegi keje lupe bwk wallet..
I told him.. but he said, never mind.. 
I da phm laa.. keh3.. >_< .. 

Sweet sgt2 td.. i dah lama x jumpa dia.. at last dpt jumpa.. i happy sgt..
After that, we all gi karaoke.. Before that, i gi amek adik i yg Gondot tuh kat Poli Merlimau..
Otw nk gi sane, ade plak la road block kat Jln Merlimau tuh.. 
Ape lg, mcm2 ayat kuar dr mulut i neh..
Takut gile.. al maklum la, dah la x bwk licence, ic pun x de.. mmg btul2 mcm pendatang asing..
Huhu..nasib baik lepas coz' dia tgk road tax jek.. Fuhhh...~~

After amek dak gondot tuh, i terus memecut laju ke umah cik ayu utk dptkn my wallet..
Huhh..lagak ngeri betul..!!
Then, i pun drive ke Giant Muar.. Tempat terdekat nk karaoke.. nk patah balik gi melaka x cam jauh lak kan.. So, atas inisiatif tuh, aq pn pegi la Giant jew.. My boy pun dah tunggu kat sane..

Best sgt2 dpt melalak kuat2..
Dah lame x berduet ngan my boy..
As usual, our regular songs..Baldu Biru and Jangan Pisahkan la yg we all nyanyi..
Lagu2 lain tuh mcm2 la.. Then ada 1 additional song yg we all nyanyi td.. "Terlanjur Cinta"..
Best sgt.. i sgt happy sebab dpt jumpa dia.. Saat2 ni la i nnt kan.. 
Last skali we all nyanyi lagu "Baik2 Sayang" yg i pernah letak jd blog song hari tu..
So sweet.. I baru realize yg my boy dah try utk jd yg terbaik utk i.. dah try utk jd seorg yg romantic like my dreams prince charming..

I am very appreciated for all kind of sacrificed that he given to me..
I love him forever more..
And then thanx for this....


Present ni dia bg kat i time konvo aritu.. dia kirim kat ieda, one of our friend..
Sweet sgt.. Dah mcm2 dia wat utk i.. I terharu sgt.. Rase nk menangis.. sebab i tau, xkan ade sape yg sanggup wat semua tu utk i sebab i ni very demanding, childish, mengada2, gedix, mintak benda bukan2, kuat merajuk, very kuat touching, semua nk betul jew, suke sakitkan ati dia, ckp lepas, wat benda asal boleh, then yg paling menyakitkan, i suka mintak break ngan dia..
But he was very patient of me.. Thats why our relation still until today..
Mane ada lelaki yg sanggup tahan ngan perangai i ni.. Except HIM!!
Thanx b.. for everythings..

♥The End♥


Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™