✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, May 15, 2010

Home » Jawatan Kosong Kerajaan??

Jawatan Kosong Kerajaan??

Salam reader's..
Today, suddenly i terasa bosan ngan life i skng.. Pegi keje, balik keje..
Hidup ngan life as a hotel workers ni mmg terlalu mencabar.. Xde life sgt..
Tetibe tergerak hati i nak follow the advice from my lecturer..
I terasa nk apply jobs from government.. biar terurus sket hidup i ni..
Even dah berpuluh kali i isi borang SPA tuh, tp x pernah dpt, i akan try lagi update tanpa rase jemu..
Then td i visit this website...


Suruhanjaya Perkhidamatan Pelajaran.. utk job DH29.. utk lulusan Diploma cam i neh.. nk sambung Degree x  kesampaian lg..huhu..
Nak apply dia kena pegi website Jobsmalaysia dulu and make sure ada akuan penerimaan permohonan macam ni..



Actually, i buat sume ni utk kesenangan i jgk.. Lgpun i jeles la tgk member2 i yg dah dpt keje ngan government.. sedangkan i still keje jd hotel workers.. Tp xpe la..kite kena ade experience dulu, baru la senang dpt keje yg lebih baik kan??
Lecturer i pun ade ckp, syarat2 nk dpt job tuh kena ade 2 years experience.. So, haruslah i keje dulu.. dpt kan experience 2 tahun, baru la cara... hehe.. i follow his advice mase chat kat facebook semalam..



I hope, 1 day nnt, i akan dpt gak the better job for myself.. InsyaAllah..



♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™