✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, June 17, 2010

Home » ..:: Beauty Balloon 2 ::..

..:: Beauty Balloon 2 ::..

Salam reader's..
Ni i nak update entry td..hehe..u alls nk tau x ape yg wat i kagum sgt??hehe..benda biase je sebenarnye..

*Balloon carnival..*

Banyak sgt balloons yg menarik perhatian i tau..i ni kan pencinta keindahan..so, i pantang sket tengok benda2 yang cute2 ni..comel sgt..rase nk pegang je benda tu..tp x boleh..huhu..

Patut la 2 hari lepas group Beauty Balloon Sdn Bhd datang check in kat our hotel..ni rupenye yg diorang buat..

*hah..tengok tu u alls..i really2 like!*

*ni yang paling menarik perhatian i..so sweet...*

*bentuk dress camni pun boleh wat..*

*ni paling mengagumkan i..pearl..so cute..*

*mak aih...creative nye they'all ni...*

*tengok la tuh..siap bergantung2 bagai..*

Actually, banyak lagi yang i snap td..i terlalu teruja dengan creativity they'all ni..sampai i terfikir mase drive nak balik umah td.."kan best if my wedding ceremony nnt ada banyak balloons cantik mcm td.." huhu... but i dah dpt agak dah apa yang my Future Hubby akan cakap.. "Sayang...tak payah membazir..."..huhu...i dah agak dah...

So, for my Future Hubby, try la tunaikan hajat insan kesayanganmu ini..hehehe..... =)


♥The End♥
Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply Here Bebeh!]

.eh kt mne neh?
.jusco baru ek?
.nk pegi jugakkkkkkk

|| nemo mimosh || said... [Reply Here Bebeh!]

apesal macam pernah tgk je?

kat jusco BUKIT TINGGIKAH?

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

yes..ni kat aeon jusco bandaraya melaka..mmg cute kan??pegi laa..besh...
nemo,bkn jusco bukit tinggi la cyg..

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™