✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, June 8, 2010

Home » ..:: Best Bits of Project Alpha Season 2 ::..

..:: Best Bits of Project Alpha Season 2 ::..

Salam reader's..
Ni yang i sedih sgt..n sumpah kalo i tau yg project alpha ni sgt best, i akan follow dari awal lagi..
Aduih..dah abis..sedih nye..nape la cepat sgt mase berlalu..
Actually, i baru je sempat wat 2 blog utk Instant Cash Blogging.. Sedih nya..huwaaaaa!!!! x sempat nak merasa cash money from this season pun..busy punye pasal lah ni... :(

U all nk tau, project alpha ni mmg best tau.. i rase nk undur balik ke masa mula2 project alpha ni diperkenalkan..
I boleh plak wat bodoh jewk..*rase cam nak sepak muka i sendiri*..sebab tak amek tau hal dunia semasa..punye la b***h..apa la..org dah sampai New Zealand, i baru terhegeh-hegeh nak pegi Melaka Sentral..hahaha..gila..!!

Project Alpha ni memang tip-top laa..dengan host dia yang cute-mute tuh..sape lagi kalo bukan Jojo Struys.. best sgt tengok dlm TV.. juz i je yang x sempat nak tengok..keje hotel, camni laa...tp i tetap nak tengok..even kena bukak YouTube dulu..agak lambat..tp memuaskan hati..sebab i pakai P1W1MAX..ahahaha...

Arghhh..sedih nya..Project Alpha Season 2 dah abis..tapi takpe.. i hope, akan wujud season akan datang..dengan penampilan yang lebih menarik..and i nak jadi org 1st yang tau pasal ni.. I x nak ketinggalan lagi..please forgive me ya...!!

Anyway, let's enjoy this video...









Di sini..i nak wish sket lah..thanks sgt to this Project Alpha sebab menimbulkan minat i utk terus berblog..sampai saat ni i rase menyesal tak sudah sebab season ni dah abis...xpela..*have a good try for next season*..chehhh..wish diri sendiri la plak..keh3..ok la..stop dulu..
Tata!!

Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™