✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, June 20, 2010

Home » ..:: the best blog of this month ::..

..:: the best blog of this month ::..

Salam reader's..
Today, i dengan murah hati nya nak memberi award utk bloggers2 yang i rase banyak membantu i sepanjang i berblog..

Every month, i akan pilih 3 blogger terhebat bagi i la kan..sebab jasa2 mereka yang banyak memberi sumbangan kepada blog i..x kisah la dari bentuk tutorial ke, pemberi komen ke, penyumbang traffic ke..whatever laa..yang penting, every month, siape yang dapat tacke hati nurani kewanitaan i ni, akan dapat award dari i..hehe..

The Best Blog Of This Month is awarded to....



For this month, i pilih 3 blog ni je..congrates ye u alls..yang lain2 leh try ur luck untuk bulan depan..try2 la tackle hati i oke..hehe..
Next week plak, i rase cam nak wat contest plak utk  u alls semua..hehe..nantikan contest dari i ye..hadiah nya x seberapa la kan..tp its still something precious from me tau..So, start from now, perpare la ape2 yang patut ye..contest ni senang je..x susah pun..yang penting, penyertaan u all amat lah di alu2 kan..

I ni x berapa nak pandai sgt berblog ni..baru belajar la katakan..tp i still nak try gak sebab i tau, dengan cara berblog ni jela i dapat luahkan segala2nya..so, kalo ade silap salah, u alls tolong la bg tunjuk ajar ye..lagi 1, i ni x berape nak pandai utk mem'promote'2 ni..hehe..so, tolong la share ilmu2 u alls tu with me ye..hehe..

Oke la..kepada cik intan, encik hairi and cik zuhana a.k.a sepet, sila angkat award anda ni oke..
tata!

♥The End♥
Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

mohdhairihassan said... [Reply Here Bebeh!]

Wow! bagi award...?
seganlah.... :">
papepun thanx tau ^_^

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ mohdhairihassan

u are welcome..
haha..pasni bley join contest plaks oke.. =)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™