✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, June 22, 2010

Home » » ..:: Bila diri terasa dihargai ::..

..:: Bila diri terasa dihargai ::..

Salam reader's..
Hmm.. i baru je balik keje.. macam biasa lah kan.. Kalo balik keje ptg, ni la keje i b4 sleep..
hehe.. =)
U alls nak tau x, i happy sgt2 hari ni.. First of all, sebab i dah dapat confirmation letter dari HR department td..ni bermakna, i dah tamat dah trial utk menjadi seorg staff Avillion Legacy Melaka..besh nye!!

Then, sebab kedua pulak, this week, i dapat offday hari khamis..meaning, start from monday until wednesday, i work at afternoon shift..then offday at thursday, then terus naik morning shift on friday until sunday..hmm..besh3..itu pun sebab Kak Shaheera nak tukar shift dengan i..dia tu mmg malas nak keje morning shift..liat nak bangun katanya..

Whatever pun, i rase bersyukur sgt sebab i masih diberi kesempatan utk bernafas di muka bumi Allah ini lagi.. Andainya tiada lagi esok utk i, i redha n terima ia sebagai 1 ketentuan dari-Nya..

Oke la..i nak tido dulu..
Good nite to all my lovely bloggers..
Tata!

♥The End♥
Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™