✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, June 21, 2010

Home » ..:: Dating Lagi?? [part 2] ::..

..:: Dating Lagi?? [part 2] ::..

Salam reader's..
Morning..hehe..syok betul tido sambil mimpi2 indah semalam..haha...
Oke3..now, i nak continue story semalam..mmm..pasal i dating..hehe..balik2 dating..keh3..

Oke. Semalam i pegi Muar ngan my chenta hati..
Spend time together..
But the first thing yang i terfikir bila tengok muka beliau..adalah perihal mamam..
hehe..teruk kan i ni??haha..


We all pun pegi mamam kat KFC depan Astaka tuh..
Truly, its was a first time i jalan2 hangout kat bandar Muar.. Lagi2 mamam kat KFC kat situ..
I x pernah..coz i kan org Batu Pahat..so, usually lepak2 pun kat Batu Pahat jew..same la ngan my chenta hati..

After dah puas melantak 'Regular X-Meal' tuh, we all pun terus pegi kat Jeti Tanjung Emas..
We all kan pencinta keindahan..hehe..then, ape lagi yang kitorg wat..snap2 picture la.. Bak kate my chenta hati, 'kalau la ade kamera DSLR tuh, dah lame dah b snap gambar syg byk2..' haha...
Ni la hasil2 nye..

 

Hehe..banyak lagi sebenarnye..tp i malas plak nk upload banyak2..hehe.. tp kan..pic yang ni wat i x tahan nak gelak..keh3..

*comel..tu je yang mampu i ungkapkan..haha..*

Haruslah pic i je yang banyak setiap masa dan ketika..hehe..i pantang nampak kamera ni..cam adik2 sepupu i, si anis ngan sofiah tu jugak..haha...

After dah jalan2..lepak2 tengok laut, we all pun beredar mendapatkan tempat yang membolehkan we all melalak sepuas2 ati..ape lagi, karaoke la..hehe..

*Jangan bilang tidak..hehe..favorite songs..*

*hehe..sedap ke suara anda berdua ni???*

Hmm..sweet sgt time ni..abis nyanyi, terus balik.. I balik Merlimau, my chenta hati balik Batu Pahat.. 
Whatever pun, i bersyukur sgt sebab Tuhan kurnia kan my chenta hati utk i.. even beliau x kaya, x hensem sgt, x berapa nak romantik sgt pun.. but i still cintakan beliau sebagaimana beliau cintakan i.. Kejujuran beliau and pengorbanan beliau selama menjadi kekasih i tu lah yang i nmpk kat mata beliau.. Luckily, we all berasal dari daerah yang sama... Batu Pahat, Johor.. I hope, hubungan we all akan kekal sampai bila2.. u alls pun doakan we all sekali tau.. Amiiinnn... =)
Tata!

♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™