✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, June 26, 2010

Home » , , » ..:: Farewell Party ::..

..:: Farewell Party ::..

Salam reader's..
Actually, today adalah hari yang amat menyedihkan we alls..warga Front Office Department..
sebab salah seorang from our staff, Perivina, akan meninggalkan kami semua..
She resign from here coz of futher her study..
We alls doakan, she will get a successful from her study..i hope so..

Last Thursday, satu surprise party telah diadakan untuk Perivina..
I nampak beliau happy sangat sampai dah tak boleh nak cakap apa2 bila we alls bagi beliau peluang untuk berucap..maybe terharu..or, tergamam tengok makanan banyak sangat kat atas table..haha..

ni la muka konon2 terharu tuh..haha..

Makanan yang di arrange kan oleh Kak Eizah memang banyak and menyelerakan..siap dia buatkan pudding lagi untuk Perivina..jgn sampai dia lupakan we alls dah la..
we hope yang terbaik saja untuk dia..

Enjoy picture oke!

Kek untuk Perivina..

Upon abg Shah bg speech..

Happy dia dapat potong kek..

Banyak kan makanan..huhu..

Yang ni i punya makanan..hehe..=)

We alls..

Huhu..i memang tak larat nak makan banyak2 sebab lepas party tu, i pergi karaoke ngan si Ekin..
Gila..nyanyi2 tah ape2 lagu..

Anyway, all the best untuk Perivina..
We alls harap, u tak lupakan suasana kerja bersama we alls..
Pasal selalu kena marah, jangan kecik ati..sebab i pun selalu kena marah gak..
Jadikan sebagai memori terindah bekerja di Avillion Legacy Melaka..
Thanx for all ur support..
and thanx sebab pernah bantu i untuk improve dalam kerja..
We alls akan merindui u even u amik MC pada hari terakhir u bekerja..*maybe sebab takut kena simbah air*
But never mind..we alls takkan berdendam..haha..tunggu jela..hehe..
Oke.
Done.Abis cerita.

♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™