✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, June 8, 2010

Home » ..:: Hari Yang Indah ::..

..:: Hari Yang Indah ::..

Salam reader's..
Yesterday, i offday..So, utk memanfaatkan hari cuti itu, maka my boy and I menghabiskan masa bersama2 di Melaka..pastu plak, sahabat sehidup semati i, si Cik Syima Zakaria dtg dari Perak.. i ngan my boy pun pegi la amek die kat Melaka Sentral..

After that, we all pi mamam kat restoran fevret we all dulu..kat Jln Hang Tuah gak laa..then gi jln2 lepak2 kat Aeon Jusco Bandaraya Melaka..jln kat situ dpt la cuci2 mata tgk brg2 yg byk gak diskaun nye..hmm..menarik..tp pkey2 balik, da over budget laa..susah lak kang..

Pas puas pusing2 kat situ, we all cadang nak gi Dataran Pahlawan, lepak2 kat padang, tp keadaan parking ketika itu x mengizinkan la plak..so, we all meneruskan perjalanan ke Masjid Selat Melaka..*sebenarnya i yg teringin sgt nak tengok laut..* i kan pencinta ketenangan..hak3..so, dengan izin Allah, we all pun sampai ke tmpat yg di tuju..

Ala2 filem hindustan gitu, we all ni kan pencinta keindahan, maka byk lah gambar yg di snap secara sengaja dan tak sengaja..haha..gila****..sila saksikan gmbr2 di bawah ini..

cewah..agak sentimental gitu..haha..

*pandang ape tu syg??*

*pix syok sendiri..haha..*

*muke nakal terserlah..*

*dipetik dari filem ayat-ayat cinta..hahaha..*

*loving couple of the year..*

*ni cik kiah yg cuba utk menyembunyikan identiti nya..*

Dah letih mem'posing'kan diri kat Masjid Selat Melaka, we all jln plak masuk Mahkota Parade..jumpa member ronggeng i cik Rosnah ngn kekasihnya Abi Bakrin..today, abi dah nk fly pegi Brunei..dia dpt kerja kat sane..kesian Rose..tp xpe..they'all tetap sweet couple..muke pun ade iras2..sila saksikan..

*cute kan diorg ni??*

*ni muka kami..*

After puas bersembang pjg, we all pun berangkat..sebab rose nak masuk keje balik..we all terus gerak menuju ke Merlimau..umah i kan kat Merlimau..time's up..so, haruslah kena balik..

On the way nak balik merlimau tuh, ade plak view cantik..then i rase cam nak snap gambar kat situ.. ini la hasil2 nya.










Haha..yang kat atas ni baru sikit tau..ade byk lagi..tp i malas la nk upload byk..takut u alls boring lak nk tgk.. haha..ok la.. i nk mandi ni..today i keje afternoon shift..so bored..ok..c ya!

♥The End♥
Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™