✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, June 27, 2010

Home » , » ..:: Ini cerita semalam ::..

..:: Ini cerita semalam ::..

Salam reader's..
Hye u alls..
I baru lepas dinner ngan family auntie kesayangan..
mam porridge je malam ni..tapi sedap gila oke.

Story pasal semalam ye.
Almaklumlah..i kan busy sket lately ni..
Asal tiba malam je, terus mata cam kena gam..
hari ni oke sket kot.
even balik agak lambat sebab busy gila xxxx tadi..uppsss..

Today i mau cerita..
mai dok rapat2..
hahah.
Actually, semalam pas balik kerja, my chenta hati la, datang jumpa i.
Macam biasa, pas mam rojak favorite, we alls pegi melepakkan diri kat Portuguese Settlement.

Kat sana ada Fiesta San Fedro..
kira cam pesta untuk orang portugis laa..but,
harap maklum.
i tak pergi ye pesta tuh..
I pegi tepi laut untuk tengok suasana laut je.
I kan pencinta keindahan.
Of coz la laut jadi destinasi we all untuk berdating bagai.

As usual, i memang suka sangat berposing nih..
So, u alls layan jela ye pictures bawah ni.. =)

suasana petang di Portuguese Settlement

kisah kami*




Err..sorry ye..
Banyak gambar i je..hehe.
My chenta hati tuh suka jadik cameraman jek.
Hehe.oke la.
Selesai sudah.
Tata u alls.

♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™