✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, June 26, 2010

Home » ..:: Kenangan Semalam ::..

..:: Kenangan Semalam ::..

Salam reader's..
Semalam kan i dah promise nak story pasal apa yang berlaku semalam kan..
Oke. Today i cite.
Hehe..benda biasa pun nak kepoh ar nurul..huhu..

I pegi ikut family my beloved auntie gi jalan2,makan2..haha..
At first we all pegi solat maghrib dulu dekat surau yang kat Dataran Pahlawan tuh..sebab we all keluar pun dah petang..alang2 kan...solat la jap..

Pastu, dah dinner time, we all pegi makan kat Restoran Asam Pedas kat Tmn Kota Laksamana..
sape orang Melaka, of coz tau kan, kat mana Asam Pedas paling famous kat sini..


Huih..asam pedas dia memang mengancam u alls..u alls tau tak, selama ni i tak pernah makan asam pedas lain selain dari asam pedas yang di masak dlm family i je..tak kisah la mama i masak ke, nenek i masak ke, auntie i masak ke..tu je yang i makan..sebab asam pedas yang lain sume x sedap..

Tapi, lain plaks cerita ngan asam pedas ni..memang terbaik lah!!
U alls tengok ni ea.. =)


Walaweh!!!
Licin beb!!
Gila2 tak i makan..memang betul2 sedap and harganya pun berpatutan..
I tau tempat ni masa i keje kat JWK dulu..boss i pernah bawak we alls makan try asam pedas kat sini..

After dah kenyang tuh, baru la we alls pegi mydin, beli barang keperluan rumah cik ayu untuk sebulan..
I follow je..
Tu yang semalam balik dah penat gila tuh..
Hehe. Oke.
Abis sudah.
Tata!

♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

intanurulfateha ❤ said... [Reply Here Bebeh!]

.kaki bejalan tul u neh kan
.hari3 bejalan!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ intanurulfateha

haha..i memang suke berjalan n suka makan!
keh3..nanti kite hangout same2..berjalan n makan oke?hehee... =)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™