✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, June 24, 2010

Home » ..:: Kenapa Monyet?? ::..

..:: Kenapa Monyet?? ::..

Salam reader's..
huhu..sukarnya mata i ni nak lelap..
esok keje pagi..but still nak tergedikz2 depan lappy..
haih..
Hah..Omg!
I lupa lak ngan title kat atas tuh..
Hehe.. mesti dalam hati u alls pernah terfikir macam ni kan??
Kenapa lah minah ni asyik tukar layout je??pastu bukan2 plaks tuh gambar nye..lagi memeningkan kepala..kenapa asyik ada gambar monyet je  dlm blog dia ni??apa dah jatuh cinta ngan monyet ke ape minah ni??haha..
Hah..mai dok rapat2..i nak jawab ni..hehe..
Mesti u alls pelik kan..kat atas gambar monyet, kat sebelah tajuk entry pun gambar monyet..
Huih..malahan, kat tempat music zone pun ada gaks gambar monyet..

U alls x perasan ke yang monyet ni sebenarnya cute sangat??ahaha..
Maybe i je yang pkey macam tuh..haha..
I suka sangat tengok monyet..cute..but, i nak pegang2 tuh agak takut sikit..hehe...
i suka tengok jer..hahah... 
Thats why dalam blog ni banyak gambar monyet..siap joget2 lagi monyet tuh..haha..

Oke la u alls..
i nak kena bangun early morning tomorrow..
So, kena la tido awal sikit..hehe..
Oke.
Tata!
Oppss..before that!
Nah..
Photobucket
 ahaha!!
keh3..
tata!!

♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

zati said... [Reply Here Bebeh!]

muehehehe..monyet tu comel, comel itu monyet agagaga :Pp

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

hehe..monyet mmg comel!!ahahah...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™