✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, June 30, 2010

Home » » ..:: Lensa Buruk, The Contest ::..

..:: Lensa Buruk, The Contest ::..

Salam reader's..
Arghh..early in the morning..
Orang lain dah sedap-sedap membuta, i je masih tak berganjak dari depan Encik Lappy..
Actually i baru balik kerja..then kebetulan tomorrow i offday..
Seronok lah i berblog malam ni..hihihi..

Oke.
I telah di tag oleh Minie untuk join this contest.
thanx Minie..ingat jugak u nak tag i ye..hehe..
Em. Oke.
Ni contest yang i join ni..

Contest dari Ms Ti Anne..

Hmm..terms and condition nya boleh click SINI..
Oke. Gambar yang i pertandingkan ialah..ehem3..
...
..
.
yaa..gambar ini lagi!!
I memang suka sangat gambar ni ye.
Harap maklum.
Maybe u alls pernah tengok gambar ni jugak yang i pertandingkan utk contest yang lepas.
But never mind. I really like this picture oke.

Tajuk Foto : Nurul Punya Hal.
Model Telefon Bimbit : Sony Ericsson K770i
Slogan : I suka blog Lensa Buruk kerana.. i dapat tengok banyak gambar2 yang cantik2. I kan pencinta keindahan. So, of coz la bila masuk je blog ni, i jadik kagum. Lg 1, I LOVE photography. Fullstop!

So cik tuan punya blog, oke tak gambar n penjelasan i??
Hope i terpilih jadi pemenang nya. Oke.
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™