✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, June 24, 2010

Home » ..:: Masihkah ada ruang untuk diriku?? ::..

..:: Masihkah ada ruang untuk diriku?? ::..

Salam reader's..
Cheh..tajuk blog i x boleh blah..ehemm..boleh ke i nak jadik serious ni??hehe...

Emm..oke! But actually entry kali ni mmg sekadar untuk luahan perasaan sahaja.. i memang sangat touching sejak kebelakangan ni..then i sendiri tak tau kenapa.. u alls tau x kenapa??hehe..

Hmm..kadang2, i rasa hidup i ni macam x ada guna nya..selalu sangat nak menyusahkan orang..tak kira lah siapa2 pun..tp, yang banyak mempengaruhi kehidupan i, dah tentu lah my chenta hati..sebab suara beliau lah suara pertama yang i dengar every morning lepas i bangun tidur..suara beliau juga lah suara terakhir sebelum i nak tidur..hmm..

Sayu sangat rasa hati ni bila kadang2 family i sendiri pun tak selalu amek port pasal kehidupan diri i..i anak first..so, mestilah family i masih banyak lagi attention nak diberikan kepada adik2 i yang lain..

Yang i ada hanyalah my chenta hati..yang sanggup berada disisi i x kira waktu..samada ketika i senang, mahu pun susah..beliau yang banyak bagi support pada i utk teruskan hidup i bila i rasa tension..Kalo i rasa alone, i carik beliau..hmm...u alls nak tau, tadi masa i boring sangat kat tempat keje, boleh x i hantar mesej macam ni kat beliau.."b,jom kita bercinta.." Hah!kalo dah sampai tahap kegilaan i, so macam2 msg yg i boleh create utk beliau..hmm..beliau layankan je karenah i ni..even i tahu, kalo i bagi msg mcm tu kat lelaki lain, mau nye org tu reply macam ni.."u ni gila ke ape??"


Hmm..beliau kekuatan hidup i sekarang..tp masihkah ada ruang untuk diri i berada di sisi beliau pada setiap waktu?? Sampai bila kah kebahagiaan ini akan berkekalan?? Hanya takdir dan waktu yang bisa menentukan..dan hanya pada Allah tempat i bergantung harap..

♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™