✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, June 15, 2010

Home » ..:: Nestlé Coffee Mate @ Nota Cinta ::..

..:: Nestlé Coffee Mate @ Nota Cinta ::..

Salam reader's...
Entri kali ni, i nak insert something pasal satu contest yang i join ni.. Bagi bloggers2 yang jiwang karat macam i ni, sesuai la join contest ni..hahah... Tgk tajuk entri pun dah tau kan apa nama contest ni?? hmm..tajaan dari Nestlé Coffee Mate..



Senang je nak join contest ni..just visit website Nestlé ni..then u alls kena watch video dia..ada 3 episod je.. then jawab soalan dari mana2 episod..then korang kena create la sket Nota Cinta tidak melebihi 30 patah perkataan.. Isikan borang penyertaan dia dgn lengkap, pastu share ngan 3 org members korg.. S.I.M.P.L.E...

Senang gile ar nak join..actually, i pun dapat tau pasal contest ni dari iklan Nuffnang kat blog i aritu.. thanx la En Nuffnang ye...luv u..muahhh3x!!

Korang mesti excited kan nak tau ape present dia??..hmm..amatlah memberangsangkan minda i..
Hadiah Utama dia Pakej Percutian ke Bali untuk dua orang..utk 2 penyertaan terpilih.. Then hadiah saguhati dia untuk 20 pemenang adalah Hamper barangan Nestlé bernilai RM 100 sahaja..

Oke what hadiah2 dia..tapi kalo boleh, i nak la hadiah utama dia tuh..agak lumayan gitu..ley i gi Bali..hehe..class gitu!! Haha..berangan..

Tgk this video dulu...







Best x??join la contest ni..peraduan tamat sebelum 18th July 2010.. cepat2!!sebelum terlambat..hehe..i plak yang excited..keh3..

Oke la..sampai sini jew dulu keyh..ada contest besh lg nnt i bgtau..
Adios!

♥The End♥
Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™