✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, June 30, 2010

Home » » ..:: Tawa Dalam Derita ::..

..:: Tawa Dalam Derita ::..

Salam reader's..
Hmm.. I amat bermuram durja hari ni.
Kenapa nurul?? What is wrong with u?? 
Ni la soalan2 yang biasa di tanya oleh my besties.
Huhhh...satu keluhan berat yang telah i lepaskan tu tak cukup untuk meletakkan diri i pada keadaan yang sebenar..

This morning, i telah di kejutkan oleh My Chenta Hati seperti biasa..
Actually, i dah tau dah yang beliau akan berangkat ke Shah Alam hari ni.
Semalam i rasa cam biasa je. 
Tapi hari ni. Pagi ni. I suddenly rasa sayu sangat.
Maybe dia tak perasan perubahan i.
Sebab hanya i seorang je yang rasa semua tu.

*happy nya detik ni..tyme we all sama2 kursus di Jasin*

Pagi ni.
Beliau berangkat pulang untuk meneruskan perjuangan beliau untuk menimba ilmu selama 3 tahun.
Beliau sudah masuk Semester 2 tahun pertama di UiTM Shah Alam.
Hmm..masih ada 2 tahun 6 bulan lagi.
I rasa lama sangat detik tu.
Tapi takpe. I cuba tabahkan hati.
Walaupun berjauhan. Beliau telah simpan hati i. Beliau dah curik hati i dan tak akan pulangkan nya.

Beliau singgah di Melaka untuk breakfast bersama i sebelum beliau berangkat ke Shah Alam.
Ya. I tak pernah menafikan bahawa beliau adalah insan yang paling banyak berkorban untuk diri i.
I tak pernah rasa di manja, di cinta, di sayang sebegini rupa sebelum ni.
Dan alhamdulillah. Berkat kesebaran beliau yang amat penyabar, hubungan percintaan we all sudah hampir menjejak 2 tahun. Walaupun pada hakikat nya we all saling mengenali lebih lama dari itu.

Oke.
Maafkan i.
I tak dapat nak teruskan menaip entri ni.
Sebab airmata i dah mula membasahi seluruh muka i. 
Encik lappy ni pun dah terkena sekali airmata i. Sorry ye encik lappy.
I terlalu sayu bila beliau berjauhan lagi dari i setelah hampir 2 bulan beliau bercuti.

Oke.
I stop dulu ye.
Tata!

♥The End♥ 

  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Faeezan said... [Reply Here Bebeh!]

xpe2..laen kali leyh jumpe lagi..biase la tuh..tabah ;)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

hmm..oke..
ngah konon2 wat muke happy ni..
X)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

ermm..tgh try x mao nanges..huhu.

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

huhu..sedih2...
hehehe..ditinggalkan juga~~
semua kena wat sowng2.. :p

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™