✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, June 27, 2010

Home » » ..:: Yeah..mari kutip award! ::..

..:: Yeah..mari kutip award! ::..

Salam reader's..
Fuuhhh...sekarang i free..
So, tadi baru i teringat yang ada award yang i tak amik lagi..
Thanx to FIQ sebab bagi award ni kat i..
terharu gitu sebab ada jugak orang yang teringat kat i..
hehe.


Wah!best blog ke?
ekeh3.
Cam tak percaya je.
Oke.
Actually i kena jawab beberapa soalan lah.
So, lets go!

1.Anda mesti memuji si pemberi award. 

Wokeyh. Thanx a lot untuk FIQ sebab sudi gak bagi i award. I terharu.
Err..i tak berapa pandai nak puji2 orang ni. tp setahu i, FIQ ni cute gaks orangnye. Pandai edit gambar. Tu yang i suka. Lagi 1, i suka gambar kamera DSLR kat header u tuh FIQ. hehe.

2.Sila beri award ini kepada 10 bloggers yang lain.


3.Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger tadi. 

Done.

4.Bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, great.

Em. No comment la. I rasa banyak benda lagi yang i tak tahu dlm dunia blog ni. Followers i pun x seramai mereka di atas. But maybe keikhlasan i berkarya membuatkan ada sesetengah blogger tertarik. tu je kot. =)

♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

fiq said... [Reply Here Bebeh!]

akhir nyer ada gak org puji aku!! yes!!! hehe.. sebenar nyer kamera yg kt header aku tu bkn DSLR, manual SLR pinjam je. pakai filem tu. huhu.. n sebenar nyer aku x reti pun edit gambar a.k.a. pemalas. hehe..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ fiq

haha..oke la tuh..
tp mmg smart la gmbar tuh..

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™