✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, July 21, 2010

Home » , , , » ..:: Avillion Hotel Sydney, Australia ::..

..:: Avillion Hotel Sydney, Australia ::..

Salam Reader's..

Seakan tak percaya..
Dan mungkin memusykilkan i dan ramai pihak.
Avillion Hotel pun ada kat Australia??

Wahh..
U alls nak tau macam mana i boleh dapat info nih?
Dua hari lepas, i keje afternoon shift.
Normally, kerja afternoon shift ni memang confirm lah jumpa dengan tour guide yang bawak group2 travel agencies ni.. I ni memang dah mesra alam. So, memang selalu la communicate dengan tour guide nih. Macam2 they'all tanya, i jawab je la..

Then, ada seorang tour guide nih tanya i..
"This hotel owned by Reliance kan?.."
Then I jawab la.. "Yupp.."
"I like all Avillion..especially at Sydney. Best..."
I dah terpinga-pinga. Setahu i selama i kerja dengan Avillion, i cuma tahu yang Avillion ada 4 hotel sahaja di Malaysia nih..









Hmm..suddenly today i google kat internet, jumpa la plak Avillion Sydney Australia..


Tak sangka betul! Besar properties AHI (Avillion Hotel International)..
Kira oke gak la i kerja kat tempat yang ada standard macam Avillion kan?
Hehe.
U alls kalo nak check in area MELAKA, boleh la singgah my workplace. Avillion Legacy Melaka. I ada je kat reception counter tuh.

Oke la. 
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

blekros said... [Reply Here Bebeh!]

wow.. reception desk juga? hahah..

sonoknye kijo hotel. kalu saya nk gi hanimun kat situ nnti sy roger.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™