✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, July 31, 2010

Home » , , » ..:: busy sangat ke engkau nih? ::..

..:: busy sangat ke engkau nih? ::..

Salam Reader's..

hye u alls.
i baru je balik kerja nih.
almaklumlah, i kerja ptg. so cam biasa la, balik pun dah tengah-tengah malam.
lately ni, i begitu busy with my work la u alls.
that's why i cam dah lame sangat je tak post entry baru.
bukan lah lame mane.
tapi i tak sempat lah.
kepada sape2 yang tag award, tag contest tuh, sorry sangat-sangat. nanti i free, i buat oke.

pastu sekarang nih, i dah tak sempat nak berblogwalking macam zaman dahulu kala. nak bergurau senda dengan members facebook pun dah jarang. nak update status pun guna hand phone jew.
macam bini prime minister lak i nih. kih3..


oke.
just for ur info, esok adik i yang ieka tuh konvo esok.
beliau kan warga politeknik merlimau. tapi event beliau petang.
so, tak dapat lah i nak melibatkan diri untuk menghadiri majlis konvokesyen beliau.
nanti konvo adik i yang keyla tuh mesti i pergi. dah sah2 i nak pergi sebab kat perak. bleh jalan-jalan cuci mata sekali. hahahaa!!!! kena planning cuti awal2.. dah tu pulak konvo uitm. before konvo i pergi konvo chenta hati kat uitm shah alam, i pergi konvo keyla kat uitm seri iskandar dulu. keh3. bleh tak?

oke la.
dah banyak i ngarut2 nih.
nak tido dulu.
papai!!

♥Nurul♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™