✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, July 4, 2010

Home » » ..:: Contest Gadis Paling Comel ::..

..:: Contest Gadis Paling Comel ::..

Salam reader's..

Ahak'zz...~~
U alls tengok tajuk entry kali ni, u alls mesti dah agak kan i nak post apa??
Ahahaah..yey!
C.O.N.T.E.S.T!!
♥..I like contest..♥

Oke.
I ter'stop' jap kat blog CIK AKAK COMEL ni..
alahai..blog beliau memang comel gilaaaaa!!!
I tak tipu..
Beliau buat contest cute sgt.. Contest gadis paling comel.. Ahakz..
I yang perasaan comel ni pun nak try my luck jugak!!
I kan pencinta keindahan..so, haruslah join contest2 comel ni..keh3.. (^,^!)

Terms and conditions boley tengok kat SINI..
U alls tengok ni..cute kan???





Dah sah2 la i join sebab terpegun tengok banner comel ni..cute gila..
*Jeles i..huhu..*
Heheh..contest ni kena letak gambar muka i yang comel la..
So, haruslah i drop picture muka i yang comel ni.. *kononnye..*


Taadddaaaa...
Ni gambarnya Cik Nurainhasan..



Ahakkzz..i tahu i tak berapa nak comel sangat pun.
But i like to be myself.
Because no one can be like me.
And nobody can be change to be me.
Thats the special thing about me. I love myself u know.

Hehe. Oke. Now.
I nak jawab soalan2 Cik Ain ni.

♥ Apakah benda cute/comel yang anda suka? ♥
My answer is..
of coz la my cute K770i..
i love it damn much!!!


♥Oke. I tag kan contest ni untuk CIK AMIRA ni. Of coz la sebab beliau ni pun comel jugakz..ahakz! Join ye MIRA..♥

So, for u alls yang nak join contest ni, u alls visit je blog CIK AIN ni..memang cute orangnya..
Oke. Thats all.
Jangan lupa contest i ye..join la kalo ada sape2 yang berminat..Klik SINI..
Itu saja.
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

myranaqi said... [Reply Here Bebeh!]

wow...kate mira comel..thnks..huk huk..thnks sudi tag mira..nnti mira join contest ni ok...kena cri pic plg comel dl

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™