✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, July 20, 2010

Home » , , , » ..:: Contest Great Moment With Parent by Sachi Asukai ::..

..:: Contest Great Moment With Parent by Sachi Asukai ::..

Salam Reader's..

Dah pagi2 buta nih..i memang gatal tak mao tido lagi..
Huh..SMS si chenta hati tuh pun beliau tak reply..so i tau la beliau mesti dah tido tuh..
hehe..
ngarut2 lak..
objektif utama i wat entry ni kan untuk join contest.
I ni sekarang tengok mood gak nak join2 contest ni..
kalo rasa interesting je i join. ahakz! berlagak punya nurul! *sila la kasi i pelempang sedas dua*..hik3..(gelak gedix lak tuh!)

Oke. About this contest.
Di anjurkan oleh CIK SACHI-ASUKAI.. i tengok blog sapa tah masa i blogwalking tadi.
Terus i teruja nak klik contest nih..hehe..


Wah..tengok..cam best gile banner dia..teruja i..ahakz!

Terms and conditions u alls boleh tengok kat SINI ye..
Oke..
Sekarang time interframe wajah chumel i nih..
Kali ni bersama insan yang paling i sayang.
Sebab if they'all takde, i pun takde kat dunia nih tau..
Surprise..!!
.....
....
...
..
.
Yeah.. i tak yah explain pun u alls dah tau kan kenapa i suka sgt this picture??
Hmm..this photo taken by Mahirah, one of my friends masa my convocation.
Ni konvo diploma je. Degree tak tahu bila nak sambung.
Sebab i busy kerja. Time dah terbuka hati nak smbung belajar balik nanti, dapat la Mama ngan Ayah i datang my degree convo plaks..hehe..

I love them too much oke.
Tu je yang i boleh describe sekarang.
Even i tak berapa nak rapat sangat dengan family.
Pastuh jarang plaks tuh balik kampung.
Tapi dalam hati i selalu rindukan Mama ngan Ayah tau.

Oke Cik Sachi-Asukai..
I dah kehilangan kata2 nih.
Kalo i tak menang pun takpe.
But u know, ur contest dah bagi i idea untuk luahkan apa yang nak luah selama ni..
I LOVE MY PARENTS VERY MUCH!!!
tu je.
Thanx for doing this contest oke.
And thanx to reading this entry.
Tata! :))

UPDATE!!!
oppsss..haha..tu la..excited sangat nak join, sampai terlupa nak tag bloggers lain untuk join this contest..
Oke.
I tag this following bloggers oke.
Make sure u alls yang kena tag ni kena join tau..hehe..

Intanurulfateha yang cute ♥
Cik Putput yang comel ♥
Kak Rina yang awesome ♥
Myra yang besh ♥
Encik Koz yang terbaik ♥

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

menariknya contest.. hihi
gud luck yunk.
eh, tukar layout lg eh.. =)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

tenkiu2..
tak tukar layout la yunk..tukar background je..ngan lagu..

Sachi Asukai said... [Reply Here Bebeh!]

slm dear..thanks 4 ur spirit in joining da contest.well,1 of da terms u x fulfill lagi.tag at least 2-5 people ok=)sachi jalan2 kat cni balik nnt ye.thanks!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Sachi Asukai

oke..sorryy..i dah update dah..hehe.. :)

myranaqi said... [Reply Here Bebeh!]

huhu..kena tag lagi...
sori nurul chomel mira xde ms lgi nk jwb ni..hahhaha(pdhal mls )hihii..
pe2 pun thnks sudi tag myra ni..ada 2 tag myra xjwb lgi tau..sbar ye yunk..nnti2 myra jwb k..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@myranaqi

takpe2..take ur time..
nnt2 ade masa wat la..never mind..

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

babe..i tgh mencari pic untuk join contest ni..thanx for the tag

owh! wish u luck..
:)

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

@nurul chumel
sy pun da join...
walaupun kamu x tag sy...
tpp sy masuk gak..
hihihi

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™