✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, July 28, 2010

Home » , , , » ..:: Entry khas untuk Ayie ::..

..:: Entry khas untuk Ayie ::..

~Salam Reader's..~

oke. sabar3..
jangan tanya apa2 dulu.
haduih..
jangan la wat kontroversi dulu.
i tak bikin skandal dengan mana2 lelaki lain oke. sebab i dah ada chenta hati.. hak3!
jenuh i nak meng'ekspelen' kang nih.

oke u alls.
entry ni i memang buat untuk ayie.
oke. kepada semua ayie-ayie di luar sana.
hahah.
entry ni i buat bukan untuk u alls ye.
tapi i buat entry ni untuk pemilik BLOG A-Y-I-E..
nahh.. tatap gambar ni sat na..


Yes. i buat entry ni memang untuk Ayie.
and untuk melayak kan blog i untuk masuk dalam bloglist blogger tegar ni.
hehe.

i pun nak ramai kawan. sebab tu salah satu faktor i bikin ini blog.
sebab tu i kena make sure yang blog i ter'list' dalam bloglist blogger2 besh!

oke.
untuk menjawab pertanyaan Encik Ayie ye.
soalan pertama nya berbunyi begini.
Mengapa ayie perlu letak blog ni dalam bloglist ayie?
yeah..soalan pertama sudah pun i jawab di atas.

oke.
soalan kedua.
Sepanjang i berblogging, bagaimanakah i mendapatkan idea untuk menulis entry di dalam blog?

wohoho..oke. blog i nih personal blog. so, i menulis based on my experience. kalo happy i time tuh, ceria lah blog i. if i sedih time tuh, so, entry2 pun moddy2 lah.. then i ada juga share tutorial then selitkan sedikit isu semasa dunia sekarang nih dalam blog i. untuk blogger2 lain baca sebagai pengajaran. kan sharing is caring. betul tak ayie?

lastly.
soalan ketiga.
Banyak-banyak blogger, blogger famous mana yang i minat?

hik3.
killer question.
oke.
actually, i amat mengagumi ini dua blogger best.


they all memang besh.
penyampaian bersahaja. but mengandungi makna and ilmu yang amat berguna.

oke la u alls.
itu sahaja.
untuk Abang Ayie, hope u will accepting my blog oke.
tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

A-Y-I-E said... [Reply Here Bebeh!]

ok2... i terima.. setelah i siap header utk seorang blogger ni.. i akan buat entri utk u... tunggu ek...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™