✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, July 18, 2010

Home » , , , , » ..:: Gara-gara sarang pelacuran ::..

..:: Gara-gara sarang pelacuran ::..

Salam Reader's..

Huh..penat sungguh i hari ni. Mana tak nya, dengan busy check out nya, pastu kena ajar staff baru buat cashiering. Pehh..kalo senang pick up takpe gak. Tapi tak. Susah gila nak ajar dia. Coz beliau takde experience langsung dalam bidang hotel. Terpaksa la ajar gak. Untuk kesenangan i gak nanti kalau dia dah pandai. haha.

Dah lepas busy2 tuh, lepas je i closing counter, i pun kira la duit kat back office. 
Lepas dah settle semua, i dengan member i pun datang la kat office my boss. Sebab kalau nak drop money, kena bagi manager on duty kira and sign.

Dan2 plaks lepas tuh, auntie operator tempat i keje tuh datang. 
News yang dia bawak tuh betul2 mendebarkan i.
"Ada inspektor polis on call nak cakap dengan u, nurul.."
Haduih..dalam hati i dah berdebar2.
Apa pulak salah i ni suddenly plaks ada polis nak cakap..??
Boss i try to make me calm down.
Beliau suruh auntie transfer call dalam office boss. Then boss suruh i pick up call tuh.

"Good afternoon reception. Nurul speaking. How may I assist you?"..
I try to control myself.
"Yes. Can I speak to Cik Nurul?"
"Yes, speaking.."
"Ye..cik Nurul. I inspektor Khaidir. U ada tak dapat information from ur duty manager pasal i nak jumpa u?"
"Owhh...ada..kenapa tu encik?.."
"I nak jumpa u hari ni boleh?.."
"Boleh..tapi i dah habis shift ni..dah nak balik dah pun.."
"Oh yeke? takpe la..u dah habis shift lagi bagus. I dah on the way dah ni..Sekejap lagi i jumpa u kat hotel.."
"Emm..oke.."
Tu je yang mampu i jawab. Boss i cakap, pegi je jumpa dia. And be firm. Sebab u tak salah.

Tak sampai half an hour lepas tu, inspektor tu pun jumpa i..
We all duduk dekat business centre. Betul2 dekat sebelah bilik boss.
Inspektor tu pun start soal siasat i..
Macam2 dia tanya. Tapi i jawab macam biasa jela.

Luckily, i dah biasa jumpa macam2 org.
Dari orang yang paling tinggi pangkatnya, ke serendah2 pangkat..semua i dah jumpa.
I/C i pun beliau ambil.
Tah amek particular apa tah.
I tengok cam wat karangan pun ada gak.

But never mind. 
At least i ada experience kena soal siasat dengan polis.
Haha..
Perasaan gementar, gemuruh tadi semua bertukar lega.
Sebab takde apa pun yang perlu di takutkan.

Kes ni memang dah biasa terjadi dalam bidang hotel ni.
Tapi this is the first time kena dekat i sebab i yang check in kan that particular of guest.
I hope, this is the first and the last time i kena macam ni.
Gerunnn...


sempat lagi menarik nafas lega..haha...
Oke la u alls.
Ingat pesan i ni, jangan berkomplot ngan bapak ayam or siapa2 je yang berkaitan dengan benda tak bermoral ni. Nanti buruk padah nya.
Oke. done. tata!

♥The End♥ 
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™