✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, July 13, 2010

Home » , , , » ..:: I Love To Touch My ~~~ ::..

..:: I Love To Touch My ~~~ ::..

~Salam Reader's~

Ahhhha!! bermula nya episod baru dalam hidup i hari ni..
Bangun tido, brush my teeth, cuci muka, wat senaman ringan sket, pastuh bukak Mr. Lappy..
Al-maklum lah, semalaman i tak dapat connect internet..sebab ape tah masalah wireless kat umah ni..

So, today ngan perasaan ghairahnya, i dapat connect internet then straight la gi click2 Mr. Nuffnang cam biasa.. I sebok nak tengok earning yang i dah dapat..ekekekehhh..
Suddenly...~~

wow!!!
amazing dowh!!!
i like!!
dah lame tak gi party camni..
Cam best gile!!

Adoiyai..
memandangkan i tak pernah berkesempatan nak menggunakan touch screen phone, so i teruja la tengok prizes yang they'all bakal bagi tuh..
Alahai..cam best seyh..


Yang besh nye guna touch screen phone ni~~
sebab screen nya besar..mana pernah u alls tengok tuoch screen phone yang screen nya kecil.so, sesuai la ngan mata i yang agak nak rabun nih..
sebab smart..hah..u alls tengok la..smart gila..pilihan color pun banyak, but i like pink..ehehehe...
sebab banyak function..ermm..yang ni lagi i like..banyak function nye..nak dengar lagu boleh, nak main game boleh, yang cute nya, we all boleh letak macam2 software dalam phone nih..


And then, kalo touch screen phone tuh dapat free, memang la besh..sapa tak nak??hahah...ahak'z!!
Hope i akan dapat prizes tuh..sebab selama i jadi participant contest2 nuffnang, i tak pernah dapat apa2..sadisnya.. :'(

But never mind, i semangat lagi nak try nih..gigih..
Hehe..
Oke la u alls.
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

put nk monsters tuh je..
phone tuh tamau :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Saya Adalah 'Cik Putput'

hehe..xpe..put amek monster..nurul amek phone oke?hehe.. :))

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

best2 touch screen...
Lin bru gune I phone...best..tp kekok sikit..
hehehe

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™