✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, July 17, 2010

Home » , , , , » ..:: Jangan Kedekut Ilmu ::..

..:: Jangan Kedekut Ilmu ::..

Salam Reader's..
Done.
Siap lagi satu tugas i.
Tugas sebagai insan biasa di muka bumi ni.
I baru lepas ajar sahabat baik i ni cara nak hidden shoutmix ngan wat button like facebook kat blog tuh.
Actually, i dah siapkan tutorial khas untuk beliau.
Tapi, mungkin agak sukar untuk beliau memahami kot. 
Sebab tak dapat nak reply2. 
Sebab kan i wat tutorial dalam bentuk entry.
So, maybe agak sukar la untuk beliau nk faham.

So, i try ajar beliau dalam facebook pulak.
Alhamdulillah.
Beliau berjaya.
I pun happy.
Sebab beliau happy.

Actually, i bangga dengan rakan blogger i yang sorang ni tau.
Beliau ni memang low profile even follower beliau beribu2.
Siap rajin lagi wat tutorial..bagus gila la.
wah.
Jauh lagi tuh untuk i capai ke peringkat sebegitu.
Maybe lagi setahun dua i berblog. wakaka!!

*ni gambar lame la..time rambut still panjang.haha..*

But, i will try my best to achieve what i want.
Oke u alls.
Please pray for me.
And let me know if i got any mistake oke.
Don't ever let me doing a silly mistake when i be a bloggers.
Oke. 
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™