✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, July 3, 2010

Home » » ..:: Jom Visit My Another One Blog ::..

..:: Jom Visit My Another One Blog ::..

Salam reader's..

Maybe ada yang realize, and ada yang mungkin tak tahu menahu langsung pasal kewujudan blog i yang lagi satu kan?
Hmm..actually, blog tuh more about my relationship with my chenta hati..
Kalo u alls nak tahu lebih lanjut, about our relation, camne we all jumpa, kenal, couple, gaduh, merajuk...banyak i taip kat sane je..
*hehe..padahal dah bersawang dah blog tuh*

So, sekarang, blog tuh under maintenance lagi.
Kalo u alls rajin nak visit oke gak.
Better sket la dari dulu..
U alls boley klik SINI..untuk ke blog itu.


Macam ni la lebih kurang rupa bentuk blog tuh.hehe.
Oke. 
Nak update tu je.
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™