✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, July 9, 2010

Home » » ..:: King Control Hampas!! ::..

..:: King Control Hampas!! ::..

Salam reader's..
I type this entry dalam keadaan marah ni!
Oke.
Thanx kepada si King Control tuh kerana memberikan i idea untuk mencurahkan ilham di dlm blog i nih.

I pelik sangat kenapa ada segelintir kaum Adam yang sungguh zalim "mengontrol" kekasih nya (perempuan yang teraniaya)?? Apakah beliau tak sedar yang beliau masih belum ada apa2 ikatan yang sah dengan perempuan itu?? Adoish!!
I rasa nak sepak je lelaki yang suka control2 girlfriend ni.
Kalo nak sangat control, kumpul duit banyak2, masuk minang perempuan tuh, pastu kahwin laa..
Ni tidak.
Belum apa2 dah sibuk nak control sana sini.
Apa beliau ingat, beliau sudah menjadi ketua keluarga??
Hahhh!!
I memang paling benci pengongkong!

Masa bila lagi perempuan tuh nak bebas kalo bukan sebelum kahwin??
Maksud bebas tuh bukan la keterlaluan oke.
Bebas dalam erti kata menikmati zaman remaja.

I naik jelak dengan perangai lelaki yang konon nya praktis nak jadi ketua keluarga ni.
Kalo ye pun nak praktis, bukan macam ni cara nya.
Kalau betul la kita sayang dengan seseorang tuh, biarkan dia buat apa yang dia suka.
Then, kalo betul jodoh u alls tuh ada, i guarantee yang dia pasti akan datang balik kat kita.
Trust me.

I dah pernah buat.
Hehe.
Sorry ye chenta hati.
Actually, i love him so much sebab beliau tak pernah control hidup i.
I dah dewasa. Then dah tau mana yang baik, dan mana yang buruk.
So, what ever i do, i tahu batas pergaulan i.
Yang penting, i setia.
Tu je.

So, kepada mamat2 kat luar sana.
Jgn la u alls nak control2 girlfriend u alls tuh.
Kesian mereka.
Mereka juga perlukan sedikit hiburan untuk release tension maybe.
But, jgn sampai si perempuan itu memijak kepala u alls lah ye?
Hihihi..

"gambar hiasan"

Oke.
Done.
Tu je yang i nak sampai kan.
Jgn emosi ye kaum Adam.
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

yup..xsuke llaki yg king cntrol nie, lbih2 lg bru je kapel,msih xt'ikat dgn dosa pahala utk ikut kata die kan..

ehehe..i xemo pun..

~_^

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@emieysandra

yup..i pun x ske..
nasib baik i x dpt boy cam tu..

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™