✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, July 2, 2010

Home » ..:: Lagu touching sedunia ::..

..:: Lagu touching sedunia ::..

Salam reader's..
Hope u alls sume sihat and ceria hari ni..
Yang pastinya, hari ni, mood i agak oke.
Even tadi masa keje, i ada tertinggi suara kat sorang budak training kat tempat keje i ni..
Tapi i dah mintak maaf balik dah tadi..hehe..

I memang sangat lah tak suka kalau i dapat tahu yang ada orang tak puas hati or benci kat i..
Usually, i akan mintak maaf then terpulang pada orang tu either nak maafkan i or tak.

Maybe mood i oke ari ni sebab i makan chocolate kot tadi..
hmm..sedap..dalam dia siap ada hazelnut lagi tau..
hehe.. (^.<)

Oke.
If u alls perasan lah kan. 
I tukar lagu lagi.
I memang very sensitive sekarang ni.
Tak tahu kenapa and tak tahu la ada ke tidak siapa2 yang realize.
But yang i tahu, i dapat rasakan benda tuh.

Yes.
I amat touching sekarang.
Even berada dalam keadaan yang baik.
Ahh.
Emosi nya aku!


Ahh..i memang suka lagu2 yang mendamaikan perasaan.
Biarlah apa orang nak kata.
The most impotant thing is..
I wanna be myself, and nobody can be or change to be me..
Because i am who i am..

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™