✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, July 29, 2010

Home » , , , , » ..:: The Most Award for Me! ::..

..:: The Most Award for Me! ::..

Salam Reader's..

oke.
entry kali ni berkisarkan tentang award yang baru i dapat dari belog budak comel nih sape lagi kalo bukan CikPutput. i bangun2 tido je terus dapat award? ahakz! ni yang wat i rase nak tido lagi nih.. hehe..

oke.
nak tengok tak award yang i dapat?
hmm..tadaaaa..

cute kan award nih?
hasil tangan sendiri nih tau.
bagus cikputput nih.

oke.
sedikit kata-kata 'the most' untuk blog kecintaan i nih.

 i akan sentiasa  blog i ni sampai hujung nafas i. sebab kerana blog ni, i dapat luah segalanya. kisah hidup i, kisah cinta i, dan segalanya-galanya yang boleh dikongsi dengan bloggers yang lain.
 i akan kemas blog ni cantik2 ikut citarasa i. sebab blog ni blog i. kalo cantik di mata i, cantik lah blog ni. but, kalo di mata u alls blog i ni selekeh, i peduli hape. this is mine oke.
 i nak jadikan blog ni "the most lovely blog among the bloggers". insyaAllah..
 blog ni ngan blog lagi satu tuh memang akan menjadi kecintaan i untuk selama-lamanya.. :)

Lastly, thanx lagi sekali untuk cikputput sebab menganugerahkan award ni untuk i.
i tag 2 orang ini oke.

 Bit Zamri
 Melissa

oke.
done!
tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Saya Adalah 'Cik Putput'

yes!
i memang akan syg blog i 4 ever..hihi.. :)

HONEYBEE A.N JELL said... [Reply Here Bebeh!]

wow! thank u cik nurul chumel! really appreciate this! love ur blog, people!

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

Thanks for the award!!! hiihhii~
=)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bit Zamri

ur most welcome..
rajin2 la dtg blog i utk dapat lagi byk award..hehe.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™