✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, July 23, 2010

Home » , , , , » ..:: Puasa Ganti Habis Sudah ::..

..:: Puasa Ganti Habis Sudah ::..

Salam Reader's..
Oke. Ini entry hangit oke.
Takde kena mengena antara yang hidup ataupun yang sudah meninggal dunia.

Hari ni hari i puasa lagi.
Nak menghabiskan sisa-sisa syaaban sebelum melangkah masuk ke bulan penuh keberkatan, bulan Ramadhan.

Tahun lepas, masa i sambut bulan Ramadhan, i tak aktif sangat berblog nih even dah ada akaun blog. Kira time tuh semangat nak blogging belum berkobar-kobar lah macam sekarang nih. Tapi sekarang, i dah ada kehidupan baru. Then kehidupan i sebagai remaja yang berkerjaya nih akan i abadikan semua nya dalam blog kesayangan i nih.

Tak sabar rasanya nak tunggu bulan Ramadhan. Bulan yang i rasa amat menenangkan jiwa. Sambil2 tuh, berat badan i jugak akan menurun dengan sendiri nya tanpa dipaksa. Eceh.. But, pernah kah u alls semua terfikir, banyak lagi yang we alls tak buat apabila jelma nya bulan penuh keredhaan itu??

Hmm. pada yang menyedari, Alhamdulillah..
Tapi, pada yang masih belum sedar akan hakikat istimewanya Ramadhan, baik u alls carik and mendalami nya. I pun banyak amalan yang tak sempat di laksanakan lagi. Tapi, dari tahun ke tahun, i akan cuba memperbaikinya, InsyaAllah..

Hope i akan lalui nya dengan penuh ketaqwaan yang utuh..Amiinn...
Tata!

♥The End♥ 
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

i x abes ganti lagik
nak ganti asek x sehat je
demam la, batuk lah
T____T

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

takpe yunk..kalo berkesempatan, abes kan laa..i pun dapat abes kan pun sebab byk keje pg mgu lepas..pastu mgu ni keje mlm..tu yg dpt grab opportunities nk puasa tuh..hehe..abis sudah.. :)))

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™