✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, July 27, 2010

Home » , , , , , » ..:: Salam Nisfu Sya'aban ::..

..:: Salam Nisfu Sya'aban ::..

Salam Reader's..

hmm.
baru balik kerja. terasa penat badan nih.
tp gagah lagi nak menaip entry.
hari ni i puasa lagi.
al-maklumlah. nisfu sya'aban.
kalo tk grab, rugi besar.
setahun sekali je kowt.
hmm.

since i dah kerja malam ni, memang hari2 rasa tak cukup tido.
tapi tkpe. kerja malam best sebenarnya.
tk de sape nak kaco we alls buat kerja. 
guest pun tkde.
ada pun seketul dua je.
itu pun masa awal2 before kul 2 pagi.
pastu..
silent.
sunyi je.
kalo ada bunyi pun, tuh maybe bunyi my cell phone dok play songs. 
playlist i tuh tak habis2 lagu nya.
tak terdengar pun.hak3..

u alls nak tengok tak gambar2 yang i snap bila i 'kekurangan' kerja di waktu tengah malam?
entry ni banyak gambar tau. jangan buhsan plaks yer..
ahhaaa...zzzaassss...layannn..

    

hik3..i like..muka cam hape tah.tp still chumel kan?ahakz! bajet ayu gitu. memang ayu pun,ahakz!
Anyway, i nak say thanx to Wan Hazel sebab dah wat kan watermark chantek sangat. so cute. kalau dapat yang mostly color pink lagi i like! ahakz! tp yang ni pun dah cukup chumel dah.. hehe.


So, lepas ni semua pic i, i akan letak watermark chumel nih. thanx wan!
:))
tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™