✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, July 22, 2010

Home » , , , » ..:: Award From Mr. Asri ::..

..:: Award From Mr. Asri ::..

Salam Reader's..

Hye u alls.. i baru balik dari kampung nih..
Terus capai Mr. Lappy..
Almaklumlah..kat kg i tuh takde internet..
Kan rumah i under renovation lagi. huhu..

Oke.
Then i check la comments yang i belum approve lagi.
Wah..i dapat award lagi lah u alls..
Dari blog Asri Makhtar..

ehem..
i like award!!
tadaaaa..

Yezza..thanx bebanyak la Encik Asri ye..
lain kali bagi la lg..

Oke.
cam biase..i kena jawab soalan laa..

1.PERNAH ANDA MENERIMA APA-APA ANUGERAH BLOG SEBELUM INI? JIKA PERNAH SENARAIKANNYA DAN DARI MANAKAH ANUGERAH ITU DIPEROLEHI?

Pernah..kalau nak list kat sini tak cam panjang lak kan?padahal baru 4 jewk..haha..
Takpe2..demi u, i list kan jugak..

♥ 1st award from FIQ..beliau bagi i this award.. 
2

♥ 2nd award from Cik Farah Nabila..then beliau bagi i this award..

♥ 3rd award from Miss Sa..beliau bagi i this award..so cute..

♥ 4th award plaks from Cik Fariza..beliau bagi award nih..

Oke. tu je setakat ni. termasuk award yang u bagi, i baru dapat 5 awards..but.. Alhamdulillah..

2. apakah perasaan anda setelah menerima anugerah ini daripada saya?

Owh..i'm so happy right now. Best sangat! I suka award!!

3.BILAKAH TARIKH BLOG ANDA DILAHIRKAN? (I MEANS FIRST TIME BLOG KAMU DIBUAT LA)

I buat blog nih baru 9 months..still new la..bulan Oct 2009..

4. macamana terdetiknya perasaan anda untuk membuat blog? atas dorongan siapa? pengaruh siapakah? dan apakah tujuan atau halatuju blog anda sebenarnya?

Hmm..actually i tak tahu camne nak start..blog ni tercipta atas dorongan i sendiri..tiada siapa2 yang mempengaruhi i..at first saje nak suka2..blog ni more to my personal..tp bila dah aktif ni, teringin nak share macam2 pasal life ni dengan bloggers lain..

5. APAKAH HARAPAN ANDA TERHADAP BLOG ANDA?

I hope, blog i ni akan berkekalan sampai hujung nafas i..that's all..

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™