✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, July 20, 2010

Home » , , » ..:: Sedih Tak Dapat Gi Party Nuffnang ::..

..:: Sedih Tak Dapat Gi Party Nuffnang ::..

~Salam Reader's~

Alahai..sedihnya i hari ni..
I baru balik keje nih..
Petang tadi Nuffnang ada call i..
They'all tanya pasal invitation pegi LG Cookie Monster Party..
Coz they'all nak confirm kan siapa yang datang and yang tak datang.
Kan event tuh this Saturday..24th July..

But aduhai seribu kali sayang..
I tak dapat nak pegi la u alls..
Sebab i keje night shift..
mana sempat nak pegi..
So, terpaksa la i cakap yang i tak dapat datang..

    Sedih betul la..
Rugi sangat rasa nya bila dah dapat invitation dari Nuffnang macam ni, i tak dapat nak join plaks..
I'm so sorry Mr. Nuffnang..
Kesilapan yang tak disengajakan ni..

Next time if i free, u alls wat je apa2 event, i mesti attend punya la..
Aduih..rasa rugi and kesal menyelubungi diri i sekarang ni..
Haduih... ~~
:'(                   


♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

lily lotus said... [Reply Here Bebeh!]

takpe..maybe ada rezeki next time :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@lily lotus

tu la..tp tah bila lg la leh dapat merasa gi party cam besh camni..huhu..

Tupai Karan said... [Reply Here Bebeh!]

nak tanya.. kalu dapat invitation dr nuffnang kan, tapi tak dapat pi, nak kena anta apa2 emel gtau xp ke? or ignore ja?

sebab ni terjoin yg latestnya premier muvi Tekken tp xdpt p, keliru la baca emelnya..huhu

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Tupai Karan

better reply that email, tak pun u call je nuffnang. macam i ari tu nuffnang call i utk dpt confirmation i pegi ke tak. i baru nak call, they all dah call dulu. bonus la bg i. tp rase sedih sgt tk dpt pegi. nuffnang punya event semua best3 tau!

Tupai Karan said... [Reply Here Bebeh!]

nurul, hehe.. nk wat camne, jauh.. gamba main kat gsc tropicana.. sy lak kt penang.. sj gedik sgt p join, tah2 dpt lak invitation.. hoho

okes..nti sy anta emel kat nuffnang gtau xpt p.. T_T

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Tupai Karan

haha.macam i la aritu.
i dah tau dah i keje mlm.
saje je try luck.
tibe2 nuffnang bg invitation.
bile kita betul2 nak, tkde plak dia bagi. kan?huhu :|

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™