✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, July 21, 2010

Home » , , » ..:: Tinggal 10 hari Lagi? Hurry Up!! ::..

..:: Tinggal 10 hari Lagi? Hurry Up!! ::..

Salam Reader's..
Tinggal 10 hari lagi untuk u alls..para bloggers kecintaan i untuk men'join'kan diri u alls untuk my contest..
Haaaa..ingat lagi tak??
Uiii..jangan wat2 tak hengat ye kawan2..

Kalo still interested nak join, ada lagi 10 hari je lagi nih..
Sebelum closing date.
Cepat..cepat..cepat!!!

Oke.
Keputusan contest tuh i akan umum kan pada hari pertama umat Islam berpuasa tahun ni ye.
Hope u alls semua tabah and bersabar.
Maybe ada additional prizes tau untuk u alls.
Sebab my beloved auntie and uncle akan pergi Sabah selama 3 hari.
So, i akan mintak tolong they'all untuk belikan cenderamata hati jiwa dari Sabah.

Kalo u alls nak, kena wat entry besh2 tau..then submit secepat mungkin tau!
I'll be waiting!


banner kat atas ni jangan lupa plaks ye...

Oke u alls.
ehhh..ehh..ni ape hal lak Mr. Momo nih??
Owhhh..beliau dah terlambat nak join contest lah..siap terbang lagi tuh..
gilax larhh...

Oke la.
tata!

♥The End♥ 
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Asri Makhtar said... [Reply Here Bebeh!]

saudari nurul chumel...tahniah....anda telah saya anugerahkan anugerah blog paling meletup....sila ke laman blog saya untuk menerima banner anugerah kamu.....jagan lupa jawab soalan yang diberi ya.....

http://asrizone.blogspot.com/2010/07/anugerah-untuk-blog.html

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™