✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, July 28, 2010

Home » , , , » ..:: Wah! I menang? ::..

..:: Wah! I menang? ::..

Salam Reader's.

wah. sungguh i tak sangka.
i contestant bertuah itu.
wakaka!

padahal. masuk contest ni memang senang gila kacang.
i tak bajet pun leh menang.
itu di namakan rezeki.
tuah ayam nampak di kaki, tuah badan i yang chumel ni mane la nak tau.
hak3!!

oke.
actually, i sesaja je men'join'kan diri dalam contest yang hot couple nih wat. 
sape lagi kalo bukan si Sepet ngan si Qery.
si Sepet tuh member sekolah rendah i.
so, memang i kenal sangat la ngan si budak itu.
sebab we alls selalu gi sekolah, balik sekolah agama sama2.
sebab umah beliau dekat je ngan sekolah.

ehh.
apehal i melalut sampai ke zaman kanak-kanak nih?
oke2. back to actual story oke.

they all buat contest sekejap gila tau.
pas tu bukan main senang lagi.
tak payah susah2 bikin entry2 bagai.
just drop by u alls punya komen je.
pastu, abis sudah.

i join kat dua2 blog they'all ni.
but yang i menang kat blog si Qery.
i pemberi komen yang ke 11.
ahahah..suka gile!
jom usha jap.


u alls tengok la. i just bagi komen camtu je.
hah. yang kat bawah ni komen yang i bagi kat Sepet.
u alls nak tahu tak, winner blog sepet nih, sipi je nak kena kat i.
org yang komen before my komen.
kalo tak, i sapu dua2 hadiah. melampau kan?
hahah.


tuh.
pemenang nya lala reika tuh.
kalo dia tak add lagi satu comment, mesti i dah menang dah.
hahah.


oke la. i dah email address i kat Qery. tunggu hadiah sampai je.
thanx Qery sebab buat pilihan bijak memilih i sebagai the winner.
ahakz! suka!
tata!

♥The End♥ 
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™