✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, July 26, 2010

Home » , , , » ..:: Yeay! Dapat Ole-ole from Sabah bahhh... ::..

..:: Yeay! Dapat Ole-ole from Sabah bahhh... ::..

~Salam Reader's..~

Hye u alls.
hik3..u alls tengok tajuk.. ahhhhaaa.. 
yezzza..my auntie and uncle just now come back from Sabah.
Yippi!! i dapat souvenir lah from Sabah..hik3..
suka! suka! suka!

Tp kan u alls, sorry to say lah kan.
Hadiah from Sabah untuk pemenang contest Foto Couple Paling Hot tuh kan tak sempat di beli oleh auntie i.
Takpe2. memandangkan i kan stay kat Melaka, ada la ole-ole from Melaka. oke tak??hik3..
But kalo sape yang menang tuh org Melaka, kena terima je la kan.
I ni kan kalo bukan Melaka, Johor je.
Orang selatan gitu.
Ahakz!!

Uit..u alls nak tengok tak ole-ole yang i dapat?
hmm. maybe biasa je.
but i suka!
bertambah lagi la my broach collections.


ermm. yang ni pulak untuk my supervisor, Abg Kiran. Auntie i belikan beliau ikan masin ngan key-chain sebab selalu koutim kat duty roster i..hehe..lagipun beliau dah suruh i pesan ngan auntie i nak ole-ole from Sabah..hamiiikkk..


Oke la u alls.
i nak prepare makanan untuk i berbuka puasa ni.
kan dah tengah-tengah bulan Sya'aban. 
For sure la i takkan lepaskan peluang puasa untuk Nisfu Sya'aban tahun ni.
nanti kalo rajin, i wat entry lagi oke.
tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™