✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, July 6, 2010

Home » » ..:: Yeay! Masih ada yang sayang ::..

..:: Yeay! Masih ada yang sayang ::..

Salam reader's..
Wokeyh.
Sungguh tak boley blah betul tajuk entri kali ni kan??
huahuahua!!!

I dapat award lagi..
Kali ni i di tag oleh Cik Fariza.. erm..sungguh comel blog u. Macam u jugakz! Ahakz!
Ni dia award nya..


Alahai..comel sungguh pink ini.. I like!
Thanx ye!
Actually award ini kepunyaan Cik AreGya..beliau tag2, sehinggalah sampai ke blog i yang tak berapa nak nice ni..halah3..before that, beliau pun di tag jugakz..ahaha..tak tahu la sape yang punya sebenarnya..

Before apa2 berlaku, i kena jawab soalan2 dulu..ahakz.!

♥ Anda mesti memberi pujian kepada pemberi award ini..
Oke.thanx la utk u ye Cik Fariza sebab bagi i award ni. Award ni comel sgt macam u. Hehe. Jgn lupa bagi i award lagi ye??hehe..

♥ Sila bagi award kepada 10 lagi blogger lain.
Sape plak i nak bagi ni ye??hah..senang cam ni laa..award ni untuk semua bloggers2 yang datang ke blog i..sila lah amek award ni..i ikhlas ni.. Jgn malu2 ye.. U alls my everythings tau.. !!

♥ Anda mesti memberitahu semua blogger tuh.
Kat atas tuh i dah appear kan dah. So, consider dah gtau ye. Nnt i blogwalking, i bagitau lagi oke?

Bagaimana anda boleh digelar blog yang best n great?
Aduish..ni soalan mencabar minda i.. I don't think yang blog i ni best or great. Coz banyak sangat kelemahan kat blog i ni..But..i try to be the best blogger..and making the best and greatest blog among u alls..ahaha..jgn marah..~~

Oke.
Done.
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Are-Gya said... [Reply Here Bebeh!]

akhirnya sampai ke kamu...tahniah2..hehehehe

lily lotus said... [Reply Here Bebeh!]

terasa disayangi kalau masuk blog sis ni :)...sebab ada banyak love2!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@lily lotus

mestila..i ni sentimental la org nye..ahakz!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™