✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, August 4, 2010

Home » , , » ..:: Alhamdulillah..bertambah lagi satu buffered earning ::..

..:: Alhamdulillah..bertambah lagi satu buffered earning ::..

Salam Reader's..

hye u alls..
happy nya i hari ni..
berkat kesungguhan i membina blog yang ala-ala biasa-biasa saje ni, i telah pun mendapat lagi satu buffered earning.. i happy sangat u alls. happy. hope u alls pun dapat rasai kegembiraan yang i sedang alami sekarang. sebab i nak share almost kisah hidup i di sini..ya..di sini..

oke.
i telah di anugerahkan satu lagi buffered earning hari ini.
once i balik je dari hang out with my buddy tadi, i switch on mr. lappy..
wohoho..sungguh i terharu sangat u alls.
i dapat lagi seketul buffered earning!
oohhh..thanx God! thanx nuffnang! thanx U ALLS!!


hmm.
semoga u alls keep coming my blog.
and i can keep walking to your blog to..insyaAllah!
papai.. :)

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

14 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

bestnya. cograt yunk. i xpenah dpat pun. kehkeh..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

thanx yunk..nnt lame2 u dapat la..tunggu je ngn sabar oke..same cm i mule2 wat blog dulu..org tk kenal..

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

tahniah2...
lin pun xdpt..
die memang kena lama2 ek... :'(

A-Y-I-E said... [Reply Here Bebeh!]

Hahahaha.. ayie jeles disini.. sebab ayie dah xd buff:D

So entri akan kurang ada la lepas ni.. ahaks...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Siapa Lin??

hehe..lame ke baru tk penting..yg penting sungguh2 nak buat blog..tuh yg penting. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@A-Y-I-E

ayie..sila jgn bersedih oke.
jgn lenyapkan ilham yg ada semata-mata kerana cakap2 org..kita gak yg binasa nanti..

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

waaahh ! bestnyer...hihih
haha~ nak jugak.... =)

myranaqi said... [Reply Here Bebeh!]

mcm ne nk dptkn buffered earning ni erk..n pe kelebihan klu ada buffered earning ni?

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

wah, best nyer...nak jugak...tahniah!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™