✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, August 31, 2010

Home » , , , » ..:: Alhamdulillah..menu besh buka puasa hari ini~ ::..

..:: Alhamdulillah..menu besh buka puasa hari ini~ ::..

:: Salam Reader's! ~

oke.
mood i hari ini happy.
owh! kenapa i happy??
sebab..i dapat relax kan kepala hotak i yang dah sediakala sengat ini. uhhuukk!! batuk pulak! ahakk!!
oke, sungguh besh oke bila pas penat-penat balik kerja, pergi buat treatment rambut kat saloon..uhhuu~ sungguh release segala tension di minda..ahaakkks!~


minah ini jugak kelihatan happy dan excited membuat digital perm..ahaakks!~
dan..begini lah hasil rambut kami..~


owhh! sesungguhnya, i sungguh tidak suka rambut i kelihatan curl..so, straight is the besh!! just treatment je, already look so nice bebeh..ahhakks!~ perasaan lebih si nurul nih!

then, apabila tiba time berbuka puasa, we alls berbuka gi Restoran Amigo..ermm, u alls tau ke kat mane? kepada yang tahu tuh, sila bagitahu kepada orang yang tak tahu ye..kalau takde sapa2 pun yang tahu, sila klik SINI oke..hope boleh membantu u alls mengenalpasti..ahhakks!~

haaa..setelah di 'google', lastly i jumpa jugak picture this restaurant..
baca sat informations kat bawah nih..

Amigo Steak & Grill
If you fancy some sushi or a juicy steak then don’t miss out on the opportunity to dine at Amigo, which serves up a plethora of Western and Japanese fare. Sink your teeth into the mozzarella chicken, crispy onion rings and the simply succulent sizzling black pepper chicken. Western food has long been a popular option in Malacca but this eatery is the best place to go for some great options with its melting pot of palatable flavours.
Opening Hours: 17:30 – 00:00 
Address: 21-23 Jalan Melaka Raya 8, Taman Melaka Raya, 75000. 
Tel: (606) 283 2684 or (606) 283 2686


oke..done.
we alls makan simple je..
i order Fried Chicken Chop, Tamago Maki and Orange Juice Regular size.
oke. sila lihat menu yang i order..besh tak??

Fried Chicken Chop - RM 9.80

Tamago Maki - RM 3.00
ni bukan sebarang "Maki" ye adik-adik..ini sejenis sushi..i kan penggila sushi..
sebenarnya ada 6 pieces, tapi we alls dah bedal dua, so tinggal 4..ahahaha..!~

Orange Juice (Regular) - RM 3.50

berpatutan kan price dia? banyak lak tuh. memang puas hati. sedap gila. sekali makan, mesti nak lagi!
jom usha makanan yang cda order pulak..

Fish and Chips - RM 11.80

Onion Rings - RM 4.00

Air pulak, cda order Watermelon Juice. harga sama dengan Orange Juice. cuma gambar je tak sempat nak snap. cda dah baham air tuh dulu..hakhakhakk...!~

oke. total makanan we alls semuanya RM 37.40 termasuk 5% service charge. harap maklum ye. takde govt tax..ahhakks!~

u alls tengok lah..harganya berpatutan kan?
puas hati makan. try la u alls.
nanti suggest kat i tempat makan yang besh-besh lagi.
nanti i pergi. dah macam iklan Jalan-Jalan Cari Makan la pulak..ahhakks!~
tapi nak pergi kena tunggu gaji lah..hujung bulan..hahaha...~

ada tempat makan yang besh-besh lagi? share lah dengan i. tak pun belanja i kat situ, nanti i promote. haaa..amacam??hahahaha~~ :)

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

Wah! shuka nya..
nak shusi gak!!..suka..
lamb chop ada x? nak!!!!>..
adeh...lapar...

Yan said... [Reply Here Bebeh!]

salam kenal..

wat rambut raya yer

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bit Zamri

ade..sume western food yg besh2 ade kat situ..ahakz!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Yan

tak lah..mmg every 3 month wat treatment sebab rambut i rosak..huhu..~

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

waa..semangat raya, dah treatment rambut yang..:DD

mawar_biru said... [Reply Here Bebeh!]

salam.. ingatkan amigo ni x halal..

mawar_biru said... [Reply Here Bebeh!]

salam.. sy ingatkan amigo ni x halal..

mohd irwan said... [Reply Here Bebeh!]

lebih kurang 5 tahun lepas aku gi mkn kt sana, ms tu office aku kt melaka raya, aku pergi sn sbb boss aku yg belanja, aku oder tembikai ais, tp gelas dio pakai tu cusburt, betul ke halal jgn main taip je

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™