✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, August 23, 2010

Home » , , , , » ..:: Attention! i dah kehilangan lagi! ::..

..:: Attention! i dah kehilangan lagi! ::..

Salam Reader's..

before i sleep. i nak drop some words kat sini.
i sedih sangat.
bila kehilangan yang agak lama ni terlalu menyeksa.
kenapa agak nya Mr. Nuffnang buat blog i macam ni??

Buffered earning i langsung dah takde.
bila semua dah berubah jadik metered earning, terus blog i kosong.
sunyi sepi.

sedih. i loyal with them.
tapi ini yang i dapat?
baik i beralih je kat ads lain je kalau macam ni.
*touching*

hmm..
kenapa ye??


rindunye i dengan buffered earning yang dulu.
even just 2 ketul je. i still appreciated them.

haihh..nuffnang, apa la nak jadik nih???


♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

sabar ye. hehe. nnti ade la rezeki len tu.. =)

ZACK ENTRY said... [Reply Here Bebeh!]

mungkin sebab iklan loginwang tu kot..


latest entry Air Mata Wanita

BUNGA said... [Reply Here Bebeh!]

laa.. sedihnyaaa..
cuba la tnya nuffnang knpa jd mcm tu..
rugi lorr...
p/s: sy x penah dpt bffrd earning pun . lg sdih. huhuhh
:P

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ZACK ENTRY

yeke?boleh effect ke?
i baru je letak ads loginwang tuh a few days ago. but khilangan buffered earning i dah terlalu lame.. :(

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@BUNGA

tah la..rase cam fade up pun ade. mmg la tak mengharap sgt. tp kdg2 excited gak la nak tengok buffered earning tuh. ermmm..

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™