✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, August 12, 2010

Home » , » ..:: Award Blogger Tegar? ::..

..:: Award Blogger Tegar? ::..

Salam Reader's..

oke u alls. tanpa banya lengah, i nak selesaikan secara lamsam semua kerja-kerja yang tertangguh ini. thanx a lot kepada semua yang tag i untuk join contests and yang bagi i awards. i terharu sangat u alls. lain kali bagi la lagi. tapi kalau i tak buat, i mintak ampun banyak-banyak ye?

i ni bukan dok depan lappy 24 hours cyg2 ku..
i pergi kerja pun melangok depan komputer gak. tapi bila kerja tu mengadap system PMS hotel je.. takde peluang langsung nak online.. hehe.. :)

oke. ini award yang i terima from Suzie Rahman..
thanx suzie. i lap u lebih lahh.. :)
ni award yang i terima..


wahh. tegar ke i?
huhu. memang i sayang blog i nih. really love it!
but thanx oke suzie.. nanti bagi i award lagi oke. :)

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
  

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™