✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, August 5, 2010

Home » , , , » ..:: beepp..shopping boleh release kan tension! ::..

..:: beepp..shopping boleh release kan tension! ::..

Salam Reader's..

oke. actually, i nak story benda nih semalam. tapi, atas sebab-sebab i mengantuk yang teramat sangat, i pun tido la awal..ehh??awal ke? tak la awal mana. kul 12 gak. hehe.

yesterday kan i keluar hangout ngan my buddy. ala, house mate and class mate i masa kat poly dulu. si ros tuh. beliau dapat hari offday sama dengan i. so, apa lagi, we alls plan la keluar meronggeng. oke. kepada yang tak tahu istilah meronggeng ini i dengan member-member i guna untuk time we alls keluar hangout. tu nama nya meronggeng oke. ahaks!

oke. sambung cerita. biasa la kan, i bila dah keluar, perkara first i buat, mesti la makan. kelaparan melampau tuh. bukan i sorang oke. si ros tuh pun same. so, we alls lunch la dekat Johnny's Restaurant kat Dataran Pahlawan tuh. memang best and berbaloi. harga dia pun berpatutan. u alls mesti try makanan dia memang superb! 


oke. we alls try set yang untuk 2 paxs punya, just RM 29.90++ oke.



foods dia memang best and fresh. yelah. sebab we alls masak sendiri kan? so, memang besh lah kan.



sila makan sayur ye. i ni kurang sket nak membaham sayur-sayuran tuh. hehe. sikit-sikit boleh la. hehe.
oke. mari tengok gambar budak cute bawah nih..hehe..


hehe..cute kerr???
hahaha...lepas dah kekenyangan tuh, we alls pergi tesco pulak. i nak carik baju kurung untuk function malam berbuka puasa bersama anak-anak yatim. ehem. jangan tak percaya ye. i akan jadi salah seorang penghibur pada malam itu. i wakil my department. so, terpaksa la menyumbangkan suara yang dah memang sedia kala sumbang itu. hehe. cun gila oke baju kurung yang i beli tuh. blue colour lagi tuh. oppss.. i tak boleh tunjuk kat sini dulu. nanti tak surprise lah..hehe..

oke. then after dah dapat baju, i pergi ke shopping mall yang sebelah nya pulak. mane lagi kalo bukan Jusco. hehe. kat sana, we alls banyak ronda-ronda tawaf keliling bangunan je. belek-belek barang, tapi tak beli pun. haha..then, biasa lah, bila dah penat berjalan, perut dah mula rasa lapar balik. so, we alls singgah sini kejap..


cool. memang i minat gila Donut J.Co..favourite gila.
we alls beli half dozen je. share je makan. tapi macam-macam choice lah.




hurrmm. jangan pelik ye u alls. i memang kuat makan. sebab tu lah badan i sihat dan kuat.
hehe. oke la. dah penat membebel. lain kali u alls yang nak gi shopping tuh, ajak je i follow. tapi make sure time tuh i punya poket penuh la. kalo tengah-tengah bulan tu..hehe..sorry la..keh3..
oke. papai!

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

14 Chumel(s) comment ヅ:

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

pstt..lin x pernh mkn kat sini..
tapi bila nurul kata murah..
cam nk try jek..

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

shuke jugak donut J.co..hoho~
tp makan sikit2 buleh, sbb cepat muak..huhu~

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

shuke jugak donut J.co..hoho~
tp makan sikit2 buleh, sbb cepat muak..huhu~

lyd said... [Reply Here Bebeh!]

nk ikutttt....nurul x ajak pn..huhauhuahua..sadisnye..hahahah

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

manyak sedap j.co...
nak sikit bole??

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

shopping mmg leh release 10sion...
tp bile poket full la...
btl x cik nurul??
hihihihihi

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

bru perasan..cik nurul pakai beg baru eh??

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bit Zamri

cedap..tp xleh mam byk2..sebab tu beli half dozen je.tu pun x abis.siap tapau bawak balik.haha

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@lyd

jom lyd..i ajak ni..u belanje oke?deal. haha

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Siapa Lin??

hehe..u sorg je yg perasan lin..haha..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™