✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, August 25, 2010

Home » , , , , , , , » ..:: Contest Kad Raya dan Kenangan Silam ::..

..:: Contest Kad Raya dan Kenangan Silam ::..

..Salam Reader's~

oke. Asy bagi i idea nak update entry!
hiks! dengan join contest nih, dapat la i update entry.
sebab i dah takde idea nak update ape dah.
padahal macam2 lagi benda tak settle.
dengan award yang org bagi tak hambik2..yang mana tag2 yang macam2 tuh i tak angkut2 lagi. sori la my fren, i nih memang camni. kalo i free nanti i amek oke. ~jangan la masam je muka tuh. senyum sikit! kang kurang pahala puasa kang kalau marah2..hiks! ~

oke lah u alls.
tengok banner bawah nih.


wahh. kad raya. dah lame sangat dah i tak bagi kad raya. dulu-dulu masa sekolah excited beli kad raya. kalau boleh, satu sekolah tuh i nak bagi kad raya. tuh belum lagi sekolah-sekolah lama. cikgu-cikgu lagi. kaum kerabat kat kampung. hahh.. macam-macam kan perangai masa budak-budak.

but.. sekarang nih, dah susah nak dapat kad raya.
teringat dulu-dulu masa sekolah, siap berlumba dengan adik i, sape dapat kad raya paling banyak. hiks! i kan femes masa sekolah. selalu jadik juara lahh. hehe. padahal guna tektik kotor. bagi kad raya dulu kat orang. then nanti mesti they'alls balas balik kan? hahaha..

tu belum lagi tiba masa raya.
excited dok kumpul duit raya. haha. paling banyak duit raya yang i pernah kumpul adalah masa i darjah 3. RM 395.30..wohoo..tuh dah kira banyak sangat lah tu kan? takkan pernah cecah RM 500 punya lah. sebab ayah i tuh memang pemalas nak pergi beraya. so, i lebih suka ikut makcik pakcik i pergi beraya. bila i dah balik KL, i pergi umah kawan-kawan sekolah pulak. siap konvoi ramai-ramai. tapi version jalan kaki oke. hak3...oppss..lupa lak. mesti u alls confused kan? i balik KL? hmm.. dulu family i memang tinggal kat KL, tapi bila arwah atuk dah semakin tak sihat, we alls pindah balik kampung. 

oke.
u alls yang lain kalau nak join, sila lah join. besh tau.
sambil-sambil berpuasa nih, tak la rasa lapar sangat kan kalo kita sibuk wat enrty untuk contest nih.
oke. kalao nak join, klik SINI oke. 

oke u alls.
selamat berpuasa! :)

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

1 Chumel(s) comment ヅ:

Asyraf Hamasaki said... [Reply Here Bebeh!]

Terima kasih kerana sudi menyertai ;-)
Penyertaan di terima
Kod peserta adalah 003
sila hantarkan alamat rumah * utk penghantaran kad raya *
di Email adress
asyrafhamasaki@gmail.com

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™