✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, August 8, 2010

Home » , , , » ..:: cool..kamu memang cool ::..

..:: cool..kamu memang cool ::..

Salam Reader's..

oke.
atas sebab ada yang dah bagi komen kat header i yang baru itu..
ermm.. yang ini..


ade yang cakap lagi cun kalo letak gambar i pakai baju pink..
so, i tukar la header i kepada yang ini oke..


even nampak sikit je baju i tuh, tapi kira halal la tuh kan..
nampak gak pink nye..
hehe..

oke la u alls.
jangan lupa komen lagi untuk menyuntik semangat baru untuk i yang baru belajar adobe photoshop nih.. hehe..nanti baru i semangat nak bagi u all mystery gift..

hehe..
lagi 3 hari je lagi..
sabar.. :)
♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

15 Chumel(s) comment ヅ:

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

ha3~ cun~ suke2~ ^_^
btw, nurul memang tamau wat background colour ke utk header tu??

Wan_hazel said... [Reply Here Bebeh!]

wahhh...hebat lah...tepuk tgn tepuk tgn...cantek n smart

Mish Oura.. said... [Reply Here Bebeh!]

nrul.. klu kte tolong komen.. boleh tolong edit gmbr kte x?? hehe.. :)
nway.. cntik dh.. hehe..
kte sama2 bru bljr. hehehe..

IzzaH si pari pari said... [Reply Here Bebeh!]

wahh~~

tantek2..
nak blaja PS gak
(T_T)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NuSaNa NoSa 91

a'ah..actually memang tak mao letak background..nape keen?

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Wan_hazel

thanx wan..tapi nurul tak seteror wan..gila gempak..hehe.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Mish Oura..

boleh..takde hal la..cakap je nak edit yang camne..tp i ni x teror lagi laa.. hehe..

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

oic.. tarappapa.. saje je tnya.. he3~ btw, dah cun~ xpyh tukar lg buat masa skrg~ ^_^

lyd said... [Reply Here Bebeh!]

cik nurul oiii...setiap kali makcik spotcheck blog kamu ni..headernyer bertukar2...ehhehehe..ape kate wat contest header tercantik..gerenti ramai masuk..wahahahha...alamak dh dtg idea ngarut...hehehe

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@lyd

hahah..i mmg suka tukar header..sebab i cepat boring la yunk..tu yang tukar2 tuh..lagu pun i dah tukar..perasan tak?lagu ayushita pulak..hehe..

lyd said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurul chumel ye lah...br makcik pasan...puas dipikir sape lah nyanyi td...hehehe

Mar said... [Reply Here Bebeh!]

cntik je header 2,,..nk mnx tolong buatkan,.....ps xde,.

nfahk said... [Reply Here Bebeh!]

nice :) blajar la guna layer, filter dan blending pulkak..confirm nanti ble dah terer, editing makin cntik.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™