✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, August 2, 2010

Home » , , , , , , , » ..:: Doakan yang TERBAEK buat dirimu sayang ::..

..:: Doakan yang TERBAEK buat dirimu sayang ::..

~Salam Reader's..~

hye u alls.
suasana pagi sudah.
i masih tak mampu nak lelapkan mata padahal dah ngantuk gila.
memang amat mencabar tugas and peranan i sekarang.
amat mencabar.
tapi, i rasa itu sangat perlu sebab nya i perlu bekerja dengan lebih gigih untuk menjadikan blog i adalah blog yang terbaik antara otai-otai blog yang lain.

maybe bile u alls datang blog i, u alls tengok macam blog kanak-kanak ribena. memang tak matured langsung. tapi itulah i. i belum matang lagi untuk mengharungi kehidupan i sebagai seorang dewasa. but, maybe one day nanti u alls akan dapat lihat perbezaan nya juga. arghh. just forget it. ehem!

thanks untuk sape2 yang komen entry i pasal yang i menang contest SEPET and QERY tuh. kalau u alls nak gift macam tuh dari i, so kena la rajin datang blog i nih. i ni kan pemurah suka bagi hadiah. tapi hadiah i tuh tak seberapa sangat lah..light2 jerk..hihihi..

oke la u alls.
F.Y.I, result exam contest FOTO COUPLE PALING HOT tuh akan diumumkan pada hari pertama umat Islam berpuasa pada tahun ini ye..bila di kira-kira, dah tak sampai sepuluh hari lagi menuju hari tersebut. ini bermakna, i kena cepat2 lah amek keputusan yang paling tepat. rase cam nak terharu je tengok contestants ramai-ramai cam ni. ishh.. u alls boleh tolong i jadi juri awam?

oke la u alls. kalau agak2 u alls takut terlepas pandang nak tengok result contest tu, sila-sila la letak blog ni kat bloglist u alls. dah sah2 bila i update je entry i, dah terpampang kat blog u alls. doa-doa la pintu hati i terbuka nak pilih u alls. trust me. u alls punya penyertaan memang terbaekkk... !!

REMINDER!! 

♥ Wang Tunai RM 30 serta Special Award dari nurulchumel.blogspot.com utk Entri terbaik..(satu penyertaan shj)  ♥ Wang Tunai RM 20 beserta Special Award untuk Referral tertinggi.. ♥ 5 hadiah saguhati berbentuk Award Khas dari nurulchumel.blogspot.com

haaa.. u alls ingat tak ape benda kat atas nih?
ni i nak bagitau pasal Special Award tuh.. mesti u alls tertanya-tanya kan. ape benda pulak Special Award nya tuh?ehemm..mystery gift tau. this wednesday, i nak jalan-jalan ngan my colleague, nak shopping mystery gift tuh. rajin-rajin kan diri u alls untuk datang ke blog i oke untuk update perkembangan terbaru blog i. mane tau, blog u alls ter'choose' pulak jadi blog yang bertuah tuh. tak dapat grand prize, dapat mystery gift pun oke what? ..

haha..dah banyak dah i merapu nih.
nanti i continue lagi oke.
papai u alls!

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

13 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

bestnya hadiah.. lg2 yg mystery gift tu.. huhu..

xsbar tgu harinya. nk tgk mereka yg terbaik..=)

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

hi ciknurul...
nama sy pun nurul jugak...
hihihi...
x sabar nk tggu 1st ramadhan... =)

ladymiaka86 said... [Reply Here Bebeh!]

tak sabar mahu tahu siapa la yg bertuah tu agaknyer..??
ape la mystery gift tu ek??

p/s: jln2 tu hati2..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak

ehh..oke la tu nurul..nurul..sweet kan nama nurul..?hehe..
oke, tunggu ye 1 ramadhan..hehe :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ladymiaka86

hehe..mystery gift tuh simple je..tp amat bermakna bg i.. :)

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

mestilah, hari2 check blog kamu. walopun mngkin x tersenarai. tp nak tahu sape pmnangnye.. hehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

blog mcm kanak2 ribena br best..
meriah je..ada lagu2 best untuk juget2 smbil bace etry..
tak da nmpk seyes dan menakutkan..
:p

HONEYBEE A.N JELL said... [Reply Here Bebeh!]

Wah! Sempena 1st Ramadhan. InsyaAllah diberikan keberkatan kepada semua. Aminnn! :)

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

wah! best nyer sape yg menang...
awal2 pose dpt hadiah...hehe~

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

hari2 tgok blog u, mcm best..byk cerita..tak mcm saya..masa agak thad..mmg busy sem ni..hoho

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

cik nurul...
nama nurul mmg sweet...
tuan2 badan pun sume sweet..
hihihi

NuR 'aQiLaH said... [Reply Here Bebeh!]

ekekek

meriah betol dgn lemon tree ag ;)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™