✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, August 10, 2010

Home » , , , » ..:: Finalist Contest Foto Couple Paling Hot ::..

..:: Finalist Contest Foto Couple Paling Hot ::..

Salam Reader's..

oke u alls.
start from 31st July hari tuh since contest nih already expired, i dah buat penilaian.
banyak aspek yang i amek kira untuk menentukan pemenang nya.
sungguh mencabar gila tugas i kali nih.
almaklum lah..i baru first time buat contest. join contest je banyak kali. hehe.


oke. setelah i dah tilik punya tilik, from 56 participants, i dah pilih 10 entries yang terbaik untuk diletakkan dalam senarai nama peserta finalist. oke.. sabar..sabar..

kepada participants yang tak tersenarai, hope u alls jangan give up oke..
u alls punya entry bukan tak best, tapi maybe takde rezeki kot.
u alls boleh try again tahun hadapan. mengikut perancangan i, tahun depan pun i nak buat contest around bulan June ~ July. hope lebih banyak penyertaan yang terlibat.

now. i list kan 10 peserta yang bertuah untuk menjadi finalist Contest Foto Couple Paling Hot..

 blekros ataupun lebih dikenali dengan nama makbed 
Photobucket
♥ motif gambar bersahaja. sesuai dengan tema contest ni. HOT! ♥

 hani atau pun dikenali dengan panggilan makwe abg.syuk 
♥ background yang abstrak. i suka sebab gambar ni memang kena dengan citarasa i! ♥

 Puteri Nur Afiqah atau cikputput 
♥ gambar ni memang agak berani. sesuai dengan tema HOT! ♥

 muli mahmud yang cute 
♥ gambar yang menarik. sangat menarik perhatian i sebab berkaitan dengan laut. i suka laut! ♥

 Watch Out Man @ Bit Zamri 
♥ even simple tapi tetap nampak menarik. natural. ♥

 intanurulfateha a.k.a awex mohdhairihassan 
♥ cun. memang kreatif. siap dengan baju couple. superb! ♥

 fyka 
♥ ehmm..simple but nice! i like this! ♥

 edaolala atau faridah mohd fatah 
♥ memang sweet gila gambar ni. i suka natural environment! ♥

 melissaanjell 
♥ explaination pada entry yang amat menarik perhatian. awesome! ♥

 nadic or ikin 
♥ wow! sungguh memikat mata yang memandang! ♥

oke u alls. esok baru u alls akan tahu siapa yang menang. untuk peserta yang dapat mystery gift and referral tertinggi pun akan tahu esok jugak. maybe u alls tak tersenarai untuk finalist. but who knows u are the lucky participant yang dapat dua hadiah tuh???

oke..same-same kita tunggu keputusannya esok ye..
papai! 
♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

30 Chumel(s) comment ヅ:

HONEYBEE A.N JELL said... [Reply Here Bebeh!]

oh mann. i'm deeply honored! XD semua cantek2 and hot2!

NaDic said... [Reply Here Bebeh!]

owh.. sonok nyer jd finalist..
semua pun hebat2 belaka.. ^_^
nurul cantik le header baru.. cam ne nak wat g2.. nih nadic tak der header pun sbb tak reti nak wat.. haha.. ^_^

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

woah awesome gila.. gd luck utk semua finalist.. hehe

go2 kak mell a.k.a HONEYBEE A.N JELL!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@HONEYBEE A.N JELL

hot kan?sebab tu i susah nak pilih..anyway..keputusan sebenarnya dah ade..tp saje nak wat suspen2..hehe.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NaDic

hebat kan?u pun vogue tau..hehe..
header tuh biasa je..header budak baru belajar photoshop..hihihi.. tkpe, nnt dah tau buat, u buat la header..baru cun..hehe.. :)

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

xpe la...
xde rezeki...
tahniah pd yg berjaya...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

yunk..kalo u tak menang contest nih pun, takpe..nnt masa birthday i, u dtg jumpa i oke..kite buka puasa same2 oke? :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak

yunk..
u jgn sedih oke?
mane tau u menang mystery gift ke?
who knows kan?
kalo rajin, dtg la jumpe i..kita buka puasa same2..

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

hakhakhak
terharuuuuuuuu

tatau ah dpt menang ke x
gmbr i x best pun
waaaa
T____________________T

Abg.Syuk said... [Reply Here Bebeh!]

cam kenal je nama atas tu... ehehehe.. thanks.... wish us luck

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

wah... bestnyer... thanks.... selamat berpuasa... semoga ada rezeki dan menjadikan ramadhan lebih bermakna.... Thanks

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

jgn la cedey..tk tau result lagi suda nanges??
hmm..happy2 la yunk..hik3..

(^__^)!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Abg.Syuk

yes..ur name bro..
hahaha..best of luck!

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

wow... I masuk carta juge. thanx nurul. harap2 leh menang.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

insyaAllah..makbed..
selamat berpuasa.. :)

NuR 'aQiLaH said... [Reply Here Bebeh!]

x de senarai T__T

nwey epi fasting ;)

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

Cik nurul chumel lote...hihi~
wah, dpt jadik finalist pun dah rasa bertuah...

kite baru balik ni...hoho~
dah lama xp lawat nurul..huhu~
cantik banner!!!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NuR 'aQiLaH

try lagi thun depan tau..
happy fasting.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bit Zamri

oke..nntkan keputusan nya esok ye..
se;amat berpuasa.. :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

siyes kalo put jd Nurul mmg nak pilih semua jd pemenang..semua contestant hebat dan ada pic yg menarik..put pon suke dgn semua pic terutama yg ada environment tu..

btw Nurul, salam ramadhan ye.

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

wah..tahniah untuk semua top ten!

NaDic said... [Reply Here Bebeh!]

selamat berpuasa.. nurl thanks for the shout out.. nway ape nama lagu kat page nurul nh? cm best je.. ^_^

edaolala said... [Reply Here Bebeh!]

im in finalist ! huhu :) thanks dear. hope menang :) n apa2 pun keep on buat contest okey ! :)

NaDic said... [Reply Here Bebeh!]

nurul.. sy ader entry utk kamu kat sini.. meh la jenguk.. http://mawarpink.blogspot.com/2010/08/today-is-my-lucky-day-100810.html

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

@nurul chumel
nk buka sme2 ea...
bole2...
baru i perasan...
u org bp ea...
bp kat mne??
pe2 hal leh email i...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Saya Adalah 'Cik Putput'

haha..nnt kan keputusan nya..
salam ramadhan pdmu juga.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@edaolala

i hope so..
i buat contest lagi join tau.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™