✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, August 29, 2010

Home » , , » ..:: Happy Birthday Nurul~Lovely 22 years old on 27th August ::..

..:: Happy Birthday Nurul~Lovely 22 years old on 27th August ::..

Salam Reader's..

oke.
kalau u alls yang jadik top visitor my blog nih mesti tau kan on 27th August yang lepas was my birthday?? hmm..yang wish, i ucapkan thank you so much oke.. tak kisah la wish guna hand phone ke, thru facebook ke, ym ke, from shoutbox ke.. i'm glad to have u alls in my life tau!

nak tau apa jadik masa 27th August tuh??
u alls boleh read full story kat SINI oke..

thanx for keep coming my blog.
nantikan mystery gift from me oke. 
on 31st August nih i start packing.
1st September, i akan post!
tunggguuuuuuu.....

papai!

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Cik Cimi said... [Reply Here Bebeh!]

hepi birthday dear!!
nk video mse nynyi lagu birthday kt kfc tuh x?
:P

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

happy belated birthday nurul.. keen lupa la sama ada dah wish ke blom.. hik3~ jgn mrh~ ^_^

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NuSaNa NoSa 91

u dah wish la keenn..takde nye i nak marah..hehe :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™