✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, August 4, 2010

Home » , , , , , , , » ..:: Hatiku Calar Balar ::..

..:: Hatiku Calar Balar ::..

Salam Reader's..

oke.
title kat atas memang seakan menguji kesabaran.
ye. i geram gila oke.
bengang sangat!

tadi la masa keje tadi, ada mamat sekerja ngan i ni, boleh plak dia maki i?
ohh hell! gila apa u ni nak memaki i?? i dah la memang sangat mudah touching oke.
i memang macam budak-budak. i cepat nangis. dia maki i dalam phone oke.
lepas i dengar dia maki-maki i tuh, i terus hempas phone tu kuat-kuat (nasib baik takde guest kat depan kaunter time tuh)! i terus blah masuk back office. suddenly air mata i terkeluar sendiri tanpa i paksa.

gambar ni saje-saje je i letak untuk mengubat hati yang lara.

hmm. pastu balik-balik rumah, i call my chenta hati. i semangat la story kat beliau. beliau pulak macam tak amek port je. cam maen-maen. siap nak gurau-gurau. orang tengah serius ni dia boleh plak gelak-gelak. hell! i terus letak phone. i terus switch on mr. lappy. hmm. bila on je.. terus nampak ni...


ohh..hati i yang calar balar tadi telah start calm down. i terus call my chenta hati..

B : assalamualaikum..
I : waalaikumsalam..
B : hmm. kenapa?
I : b dah tak sayang cyg ke?
B : ehh. kenapa cakap macam tu? b syg cyg laa..bila masa pulak b tak sayang?
I : emm.. betul b sayang cyg?
B : iye..b syg cyg.. cyg tu je..
I : hmm.. takpe la..
B : habis, cyg tu syg b?
I : sayang la..
B : apa dia?
I : hmm...
B : apa hmmm tuh?
I : iyee..
B : oke..
I : oke laa..bai!

i terus putuskan talian. silent. pastu suddenly ada message masuk.

"Xsempat nk ckp i l0ve u..dh ltak..cdihnye 

hmm..dari message tu i dapat rase beliau syg i. hmm. i reply macam biasa je la. hmm.
now, hati i dah oke. tak calar balar lagi.
hope i akan sentiasa tabah and lebih kuat semangat.
benda remeh pun nak nangis. macam budak-budak.
bak kata Abang Kiran, "don't crying like children because of this stupid thing"..
banyak lagi benda yang kita boleh tangis kan.
so, sayangilah air mata u alls.
jangan menangis kerana the stupid reason. macam i.
huhu.
papai.

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

18 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

kita ni same jer.
benda kecik pun nak nangis kan.. haha..
yg penting jgn mudah terasa dgn pbuatan c dia ok.
hope korg bkekalan. =)

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

salam...
cik nurul...
xmoh sedey2 ea...
pg2 nie kite kena mulekan diri kite dgn mood ap...

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

lagi 1 ur syg alway wif u rite...
samada time susah @ senang...
semoga cik nurul ap2 selalu...

GreeNrOsE said... [Reply Here Bebeh!]

bertabah la ye cik nurul~
xmo nanges2 lg eh..
nnt xcomey da..
^___^

lyd said... [Reply Here Bebeh!]

alahai comelnye ayat dia
"x sempat ckp i love u..dh ltak...cdihnye'..

na mo gaduh2 lg ye nurul...nnt x sweet..hehehe

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

beraninya mamat tue maki cik nurul..
huhu..
kalu lin pun akan nanes kot :p
sabar2...cik chenta u kan ade..
tue semangat taw..

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

wahh. ada adegan yg romantik gitu. berbunga kejap hati ;Pp shag mmg payah nk nanges tp ble dah nanges buat apa pun tak bole nk stop kan. haha :DD

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

@Siapa Lin??
btl2..
sy sokong cik lin

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

perempuan.. bese la.. cepat emo.. huk3~ kdg2 sbb mende kecik pon nk taching.. T___T

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

big girl don cry nurul..sabar..hee..:DD

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™